Προκλητικός ο Μπενζεμά σε ερώτηση για τον Βαλμπουενά

Ο Καρίμ Μπενζεμά ρωτήθηκε κατά την διάρκεια live στο Instagram για τον Ματιέ Βαλμπουενά και απάντησε σε απαράδεκτο τόνο, ενώ υποστήριξε ότι ο άσος του Ολυμπιακού δεν έχει πει τα γεγονότα όπως είναι όσον αφορά στην υπόθεση εκβιασμού του!

Προκλητικός ο Μπενζεμά σε ερώτηση για τον Βαλμπουενά

Ιδιαίτερη εντύπωση έχει προκαλέσει η απάντηση που έδωσε ο Καρίμ Μπενζεμά για τον συμπατριώτη του, μέσο του Ολυμπιακού, Ματιέ Βαλμπουενά, όταν ρωτήθηκε σχετικά χθες το βράδυ, κατά την διάρκεια live στο Instagram.

Ο Γάλλος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, απάντησε στις ερωτήσεις των φιλάθλων σε ζωντανή μετάδοσή στο Instagram και όπως αναφέρουν ιστοσελίδες σε Γαλλία, Ισπανία αλλά και Τουρκία, εμφανίστηκε θυμωμένος στην ερώτηση σχετικά με τον Βαλμπουενά, απαντώντας με απαράδεκτο τόνο: «Δεν ξέρω πού είναι ο Ματιέ. Πιθανώς κάπου στο βάθος της θάλασσας. Δεν ξέρω πού είναι», είπε.

Ο Μπενζεμά είχε συλληφθεί από την αστυνομία των Βερσαλλιών, επειδή εκβίασε τον Ματιέ Βαλμπουενά, πως θα δημοσιοποιήσει ένα δικό του βίντεο ερωτικού περιεχομένου, κάτι όμως που ο πρώτος δεν παραδέχεται: «Σε αυτή την ιστορία, ο Βαλμπουενά ήταν το μόνο πρόσωπο που πραγματικά ήξερε τι συμβαίνει. Δεν είπε τα γεγονότα όπως ήταν» ήταν το σχόλιο ο Μπενζεμά.