Γκάφα: Έβαλαν σε συλληφθέντες στον Εβρο τον Γιώργο Σαββίδη - Επρόκειτο για Μπαγκλαντεσιανούς το 2016

Πώς ο Γιώργος Σαββίδης από τον Έβρο... βρέθηκε στο Μπαγκλαντές ως τρομοκράτης.

Γκάφα: Έβαλαν σε συλληφθέντες στον Εβρο τον Γιώργο Σαββίδη - Επρόκειτο για Μπαγκλαντεσιανούς το 2016

Μια γκάφα πάνω σε μια άλλη και μεταξύ των πρωταγωνιστών, άθελά του και ο Γιώργος Σαββίδης. Ο υιός του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ βρέθηκε να έχει συλληφθεί στον Έβρο και εν τέλει να είναι μέλος ομάδας 27 ατόμων από το Μπαγκλαντές που συνελήφθησαν τον Ιούνιο του 2016 ως ύποπτοι για τρομοκρατία.

Συγκεκριμένα σε τηλεοπτικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, κάποια στιγμή «έπαιξε» μία φωτογραφία με, υποτίθεται, συλληφθέντες στον Έβρο, η οποία ωστόσο στην πραγματικότητα απεικονίζει 27 άτομα από το Μπαγκλαντές που συνελήφθησαν τον Ιούνιο του 2016 ως ύποπτοι για τρομοκρατία. Μάλιστα, η αστυνομία έχει ήδη ανακοινώσει πως καμία φωτογραφία των συλληφθέντων στον Έβρο δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα.

Η συγκεκριμένη είναι προϊόν διαδικτυακού τρολαρίσματος και μεταξύ εκείνων που απεικονίζει βρίσκεται και ο Γιώργος Σαββίδης!

Οι υπεύθυνοι όταν ανέβασαν το video στο Youtube καταλάβανε το λάθος τους και προσπάθησαν να θολώσουν την εικόνα, αλλά το λάθος είχε ήδη γίνει. Σημειώνεται πως πλέον η συγκεκριμένη εκπομπή δεν είναι διαθέσιμη στο διαδίκτυο.

Δείτε την σχετική εικόνα: