Η παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στη δεξίωση της Γιάννας Αγγελοπούλου

Το τραπέζι με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο και τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο

Η παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στη δεξίωση της Γιάννας Αγγελοπούλου

H παρουσία του εφοπλιστή και επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη στη δεξίωση για τη βάφτιση της εγγονής της Γιάννας Αγγελοπούλου το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο Παλαιό Ψυχικό, φαίνεται ότι σηματοδοτεί το τέλος της ρήξης των τελευταίων ετών μεταξύ των δύο.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης. όπως αναφέρει το pronews.gr, έφτασε στην έπαυλη της οδού Δρυάδων, μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα του Ολυμπιακού με τον Βόλο στο γήπεδο Καραϊσκάκη, και κάθισε στην εκδήλωση στο κεντρικό τραπέζι, με την ίδια την κ. Αγγελοπούλου, τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο και τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο!

Βαγγέλης Μαρινάκης: Πώς κέρδισε 2 εκατ. ευρώ με μία κίνηση

Μία κόντρα που διήρκεσε πέντε χρόνια, από τις δημοτικές του 2014, με μια ανεξήγητη επίθεση της Γιάννης Αγγελοπούλου κατά του Γ.Μαρινάκη (ήταν βέβαια και η εποχή που είχε «αγκαλιάσει» τον Α.Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ), ο οποίος ανταπάντησε σε εξίσου σκληρό τόνο μέσω του δημάρχου Πειραιά Γ.Μώραλη, αλλά προφανώς οι λόγοι της τότε επίθεσης φαίνεται ότι εξέλιπαν.

Άνοιγμα έκπληξη από τον Βαγγέλη Μαρινάκη ύψους 1,5 δισ. δολαρίων

Πάντως καλά ενημερωμένη πηγή κοντά και στους δύο σχολίαζε ότι «Η προσέγγιση έχει ξεκινήσει από πέρσι, όταν συναντήθηκαν σε «μυστικό δείπνο» με την Γιάννα Αγγελοπούλου, στο αγαπημένο glamorous στέκι της Γιάννας, στο prive club «Salon de bricolage», στο Κολωνάκι».