Το κόμπλεξ του ΠΑΟΚ απέναντι στον Ολυμπιακό έχει εξήγηση...

Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι η διοίκηση του ΠΑΟΚ, τώρα που η ομάδα είναι στα πάνω της ασχολείται συνεχώς με τον Ολυμπιακό.

Το κόμπλεξ του ΠΑΟΚ απέναντι στον Ολυμπιακό έχει εξήγηση...

Όπου σταθεί κι όπου βρεθεί ο υιός του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Γιώργος Σαββίδης, φροντίζει να αναφέρει συχνά το όνομα του Ολυμπιακού και τις περισσότερες φορές το κάνει με μένος.

Υπάρχει διπλή ανάγνωση σε αυτό. Ναι μεν ο Σαββίδης φροντίζει να πωρώνει τους οπαδούς της ομάδας του, οι οποίοι και μόνο στο άκουσμα της λέξης «Ολυμπιακός» ξεσαλώνουν, αλλά υπάρχει και άλλη εξήγηση.

Ο ΠΑΟΚ μετά από πάρα πολλά χρόνια πάει να πάρει το πρωτάθλημα, πράγμα πρωτόγνωρο για πολλούς από τους οπαδούς της ομάδας που πηγαίνουν στην Τούμπα, αλλά δεν έχουν δει ποτέ τον «δικέφαλο του βορρά» να σηκώνει την «κούπα» του πρωταθλητή.

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός την τελευταία 20ετια έχει σαρώσει όλους τους τίτλους στο ποδόσφαιρο και έχει κατακτήσει πρωταθλήματα με πολλούς τρόπους. Με διαφορά από έναν έως και 20 βαθμούς, με μπαλάρα σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδας, με παιχταράδες που άλλες ελληνικές ομάδες ούτε καν έβλεπαν στον ύπνο τους με τη φανέλα τους!

Ε λοιπόν, επειδή ο Σαββίδης θέλει να φαίνεται ο ΠΑΟΚ ως ομαδάρα, φροντίζει να κάνει αναφορές συχνά στην πραγματική ομαδάρα εντός συνόρων. Μόνο που ξεχνάει ότι για να γίνει ο ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, έχει να φάει ακόμα πολλά ψωμιά.

Και να κατακτήσει και άλλα 42 πρωταθλήματα...