Η νέα διαγώνιος του Ολυμπιακού, Καθ Μπελ, ήταν σταρ του Netflix

Η Καθ Μπελ είναι η νέα διαγώνιος του Ολυμπιακού, κοσμοπολίτισσα, κάθε χρόνο αλλάζει ομάδα, μπορεί και χώρα και είναι πλέον η μοναδική βολεϊμπωλίστρια που θα παίξει στην Ελλάδα και πέρασε από την πλατφόρμα του Netflix.

Η νέα διαγώνιος του Ολυμπιακού, Καθ Μπελ, ήταν σταρ του Netflix

Η Καθ Μπελ είναι αμερικανίδα διαγώνια (29, 1.90) με δυνατά χτυπήματα και καριέρα στην Κορέα (Κάλτεκ Σεούλ, Πινκ Σπάιντερς), Πουέρτο Ρίκο (Γκίγκαντες ντε Καρολίνα, Λέονας ντε Πόντσε), Τουρκία (Μανίσα, Μπελικεσίρ, Μπολού), Κίνα (Πίγκεον), Φιλιππίνες (Πετρόν). Τελευταία ομάδα στο Πουέρτο Ρίκο στην Κάγκουας και τώρα βρίσκεται στο Σαν Χουάν, έδρα της ομάδας της. Στο δύσκολο κορεάτικο πρωτάθλημα έχει αναδειχθεί δυο φορές κορυφαία επιθετική και κορυφαία μπλοκέρ. Όλα αυτά στο αθλητικό κομμάτι.

Την 1η Μαΐου 2018, η Μπελ κέρδισε 42 πόντους για την Petron που είναι το δεύτερο καλύτερο ρεκόρ για πόντους του PSL, το πρωτάθλημα Φιλιππίνων. Ήταν μέλος της ομάδας κορασίδων U18 των Ηνωμένων Πολιτειών που έπαιξε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βόλεϊ Κορασίδων U18 της FIVB το 2009 στην Ταϊλάνδη. Συμμετείχε επίσης στη Θερινή Πανεπιστημιάδα του 2015 στη Νότια Κορέα παίζοντας για την ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών. Όλα αυτά στο αθλητικό κομμάτι.

Στο καλλιτεχνικό μπορούμε να πούμε ότι η Μπελ επιζητά την δημοσιότητα και πήρε μέρος στο The Circle US, κατά τη διάρκεια της 2ης σεζόν του τηλεοπτικού ριάλιτι του Netflix.

Ο στόχος της ήταν να γίνει το πιο δημοφιλές μέλος του The Circle, με έπαθλο είναι 100.000 $. Το ζητούμενο είναι ότι μπορείτε είτε να επιλέξετε να παίξετε ως εσείς, είτε να ψαρέψετε τους άλλους διαγωνιζόμενους παίζοντας ως κάποιος άλλος.

Η πρώτη σειρά του The Circle έγινε μεγάλη επιτυχία, το Netflix ανανέωσε επίσημα το The Circle για δεύτερη και τρίτη σεζόν τον Μάρτιο του 2020. Η Μπελ δήλωσε «θέλω να δείξω στον κόσμο ποια είμαι».

Οι παίκτες ανταγωνίζονται μεταξύ τους για να γίνουν οι πιο δημοφιλείς, αλλά στην πραγματικότητα δεν συναντούν τους ανταγωνιστές τους. Αντίθετα, επικοινωνούν μέσω μιας ειδικά σχεδιασμένης εφαρμογής και είναι σε θέση να απεικονίσουν τον εαυτό τους με όποιον τρόπο επιλέξουν. Η Μπελ έπαιζε τον εαυτό της...

Ένας αριθμός παικτών μετακομίζει σε ξεχωριστά διαμερίσματα στο ίδιο κτίριο. Ενώ παίζουν, οι διαγωνιζόμενοι παραμένουν απομονωμένοι από τον έξω κόσμο και ο ένας από τον άλλον και δεν επιτρέπεται να συναντηθούν ή να επικοινωνήσουν μεταξύ τους πρόσωπο με πρόσωπο. Αντίθετα, επικοινωνούν μέσω κειμένου σε μια ειδικά σχεδιασμένη εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης. Κάθε λίγες μέρες, κάθε διαγωνιζόμενος πρέπει να «βαθμολογεί» κρυφά όλους τους άλλους από την πρώτη έως την τελευταία θέση. Οι μέσες βαθμολογίες τους αποκαλύπτονται στη συνέχεια σε ολόκληρη την ομάδα από τη χαμηλότερη στην υψηλότερη. Κανονικά, οι δύο παίκτες με την υψηλότερη βαθμολογία γίνονται "Influencers", ενώ οι υπόλοιποι παίκτες κινδυνεύουν να αποκλειστούν από το παιχνίδι («μπλοκαριστούν») με κοινή συμφωνία των. Επιπλέον, οι θεατές μπορούν να ψηφίσουν τον αγαπημένο τους παίκτη. ο παίκτης που θα λάβει τις περισσότερες ψήφους χαρακτηρίζεται «Αγαπημένος θαυμαστής» και λαμβάνει 100.000 $.

Και όπως είπε η Καθ Μπελ ήθελε να σπάσει τα στερεότυπα για τις μαύρες γυναίκες. Στην εισαγωγή της, τόνισε: «Θέλω να δείξω στον κόσμο: «Ε, ξέρετε τι, είμαστε νέοι, είμαστε όμορφοι, είμαστε λαμπεροί, είμαστε ευδιάκριτοι, είμαστε έξυπνοι, είμαστε αστείοι. Το παν είναι να δείξω στον κόσμο ποια είμαι».

Τελικά δεν τα κατάφερε και μπλοκαρίστηκε...