Ο Buddy της ταινίας «Belfast» δυσκολεύτηκε με την Τότεναμ, γιατί είναι οπαδός της Λίβερπουλ (vid)

Ο Κένεθ Μπράνα αποκάλυψε στο  BBC ότι o μικρός Buddy ( Jude Hill) της ταινίας "Μπέλφαστ" δυσκολεύτηκε να πει για την Τότεναμ, επειδή ήταν οπαδός της Λίβερπουλ.

Ο Buddy της ταινίας «Belfast» δυσκολεύτηκε με την Τότεναμ, γιατί είναι οπαδός της Λίβερπουλ (vid)

O Κένεθ Μπράνα μίλησε στο BBC στο Graham Norton Show και αποκάλυψε τη δυσκολία που είχε με τον πρωταγωνιστή Τζούντι Χιλ, όσον αφορά της ατάκα για την Τότεναμ.

Tον επέλεξε ανάμεσα από 300 παιδιά και ανάμεσα στα άλλα είπε γι αυτόν "είναι καταπληκτικός και του αρέσει το ποδόσφαιρο, δέκα χρονών, μεγάλος οπαδός της Λίβερπουλ και ήταν πολύ δύσκολο γιατί στην ταινία υποδύεται οπαδό της Τότεναμ. Κι ενώ σε όλη την ταινία ήταν καταπληκτικός δυσκολεύτηκε σε αυτή τη φάση και τόνισε "δεν μπορώ να το πω αυτό, γιατί είμαι οπαδός της Λίβερπουλ."Μα είσαι ηθοποιός πρέπει να παίξει τον ρόλο ενός οπαδού της Τότεναμ. Τελικά το είπε και του ζήτησε να ξαναγυρίσουμε τη σκηνή για καλύτερο αποτέλεσμα και απάντησε "αποκλείεται πήρες αυτό που ήθελες"

Ο Jude Hill είπε: «Λοιπόν, νομίζω ότι ο Ken δεν έψαχνε κάποιον που ήταν διάσημος. Έψαχνε απλώς για έναν φυσικό ηθοποιό και προφανώς ένα παιδί που του άρεσε και το ποδόσφαιρο. Ίσως όμως να μην ήταν οπαδός της Λίβερπουλ όπως εγώ – είμαι οπαδός της Τότεναμ». Ο Χιλ κατάφερε να βρει κοινό έδαφος με τον Μπράνα, παρά το ποδοσφαιρικό ζήτημα. «Είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος και του χρωστάω όλη μου τη ζωή, ειλικρινά» πρόσθεσε ο Μπάντι της ταινίας

To «Belfast» του Κένεθ Μπράνα, η κόντρα Καθολικών- Προτεσταντών στην Ιρλανδία