Αλίκη Βουγιουκλάκη, ο γάμος που δεν έκανε: «Αυτόν έπρεπε να είχε παντρευτεί…»

Η εξομολόγηση της Χαριτίνης Καρόλου για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και για αυτόν που έπρεπε να είχε παντρευτεί. Ήταν ερωτευμένη με τον άνθρωπο που έκανε τρεις γάμους – τους  δύο με ηθοποιούς.

Αλίκη Βουγιουκλάκη, ο γάμος που δεν έκανε: «Αυτόν έπρεπε να είχε παντρευτεί…»

Η Χαριτίνη Καρόλου υπήρξε στενή φίλη της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Η σπουδαία ηθοποιός γεννήθηκε στην Κοζάνη, καταγόταν από τον Βόλο και μεγάλωσε στον Πειραιά. Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Αγορά, αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, κάτι που της είχε εξομολογηθεί η φίλη της.

Η Λαμπέτη μιλάει στον άντρα της για τον έρωτά της με τον Χορν - Η αντίδραση του Πλωρίτη

«Σε ό,τι αφορά τη σχέση της με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, εκείνη την περίοδο τα πράγματα ήταν πολύ άσχημα. Τσακώνονταν κάθε μέρα και ο ένας κατηγορούσε τον άλλον πως είχε βάλει τρίτο πρόσωπο ανάμεσά τους. Ο ένας υποψιαζόταν τον άλλον και γίνονταν μαλλιά κουβάρια. Εξαιτίας αυτής της κατάστασης, η Αλίκη σε κάποια βόλτα που κάναμε με το αυτοκίνητό μου είχε πει πως δεν ήταν ευχαριστημένη από τη ζωή της και στη συνέχεια μου εξομολογήθηκε πως έπρεπε να είχε παντρευτεί τον Μάριο Πλωρίτη, γιατί με αυτόν τον άνθρωπο θα ήταν ήρεμη και ευτυχισμένη».

Διπλοπενιές και μαλιοτραβήγματα: Βουγιουκλάκη εναντίον Ρίκας Διαλυνά!

Ο δημοσιογράφος, κριτικός, μεταφραστής, λογοτέχνης, και θεατρικός σκηνοθέτης Μάριος Πλωρίτης είχε κάνει τρεις γάμους. Έναν με την ηθοποιό Έλλη Λαμπέτη το 1950 (χώρισαν το 1953), έναν με την αρχιτέκτονα Μαρίκα Ανεμογιάννη το 1964 και έναν με την Κάτια Δανδουλάκη το 1996 − με την οποία ήταν ήδη ζευγάρι από καιρό και έζησαν μαζί συνολικά 35 χρόνια.