Αλίκη Βουγιουκλάκη: Γιατί δεν συμπαθούσε τον Γιάννη Μπέζο

Γιατί η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν συμπαθούσε τον Γιάννη Μπέζο αλλά τον επέλεξε για το μιούζικαλ «Εβίτα», στο οποίο τελικά δεν πήρε μέρος.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Γιατί δεν συμπαθούσε τον Γιάννη Μπέζο

Από τις ιστορίες που έχουν ενδιαφέρον. Αλίκη Βουγιουκλάκη και Γιάννης Μπέζος ήταν πολύ κοντά αλλά τελικά δεν συνεργάστηκαν στο μιούζικαλ «Εβίτα».

«Ήταν ένα μικρό καράβι»: Η απίστευτη ιστορία κανιβαλισμού πίσω από το παιδικό τραγούδι

Ήταν τη σεζόν 1981-82, όταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη πραγματοποιεί το μεγάλο της όνειρο. Ανεβάζει στο θέατρο ΑΛΙΚΗ την «Εβίτα». Η παράσταση είχε τεράστια επιτυχία και συνεχίστηκε στο θερινό θέατρο ΑΛΙΚΗ, το καλοκαίρι του 1982. Ο Βλάσσης Μπονάτσος ερμήνευσε τον Τσε στην «Εβίτα» και για το ρόλο του Περόν επιλέχθηκε ο Δημήτρης Μαλαβέτας.

Ερωτευμένος με την Μπέμπη o Σακελλάριος ξεσπά στην Αλίκη: «Εσύ, ένα σκ…»

Στο έργο επρόκειτο να παίξει και ο Γιάννης Μπέζος, τον οποίο επέλεξε αν και δεν συμπαθούσε η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Για το συγκεκριμένο θέμα ο χορογράφος και προσωπικός φίλος της Αλίκη, Δημήτρης Παπάζογλου, είχε πει σε συνέντευξή του στο «Thema People» και στη δημοσιογράφο Μαρία Λεμονιά: «Ελάχιστοι γνωρίζουν ότι είχε περάσει από οντισιόν για το μιούζικαλ "Εβίτα" και τον είχαμε επιλέξει, αλλά τελικά κάποιες δικές του υποχρεώσεις δεν ευνόησαν τη συνεργασία. Η Αλίκη αναγνώριζε το ταλέντο του, αλλά δεν τον συμπαθούσε ιδιαίτερα. Δεν συμπαθούσε κανέναν που ασχολιόταν με τον συνδικαλισμό».