Πώς η Αλίκη Βουγιουκλάκη… βρέθηκε με Maserati αν και δεν είχε καν δίπλωμα

Πώς μια Maserati, στην οποία μπήκε κάποτε πωλητήριο «χρεώθηκε» από κάποιους στην Αλίκη Βουγιουκλάκη, αν και η ίδια δεν οδηγούσε.

Πώς η Αλίκη Βουγιουκλάκη… βρέθηκε με Maserati αν και δεν είχε καν δίπλωμα

Πριν από περίπου οκτώ χρόνια, μια πληροφορία που είδε το φως της δημοσιότητας έκανε τους δημοσιογράφους να ψάχνουν. Η πληροφορία έλεγε ότι η δίπορτη Maserati της Αλίκης Βουγιουκλάκη ήταν προς πώληση για περίπου 10 χιλιάδες ευρώ. Επρόκειτο για μια Maserati που είχε κάνει 89.000 χιλιόμετρα.

Μάταια οι παλαιότεροι προσπαθούσαν να θυμηθούν τη μεγάλη σταρ να οδηγεί το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν οδηγούσε, δεν είχε καν δίπλωμα.

Υπήρξαν δημοσιεύματα που υποστήριζαν ότι με τη συγκεκριμένη Maserati την είχαν δει στο Κολωνάκι, αλλά την οδηγούσε ο γιος της, Γιάννης Παπαμιχαήλ. Προφανώς κάποιοι σκέφτηκαν ότι θα πουλήσουν πιο εύκολα το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ήταν αυτός που έβαλε τα πράγματα στη θέση τους: «Η μητέρα μου δεν είχε δίπλωμα, δεν οδηγούσε, δεν είχε αυτοκίνητο», είχε πει και είχε εξηγήσει: «Είχα αγοράσει μια πράσινη Maserati και όχι αυτή, πριν από πολλά χρόνια. Την έκανα δώρο στον εαυτό μου, όταν αποφοίτησα από το σχολείο. Την κράτησα τρία χρόνια και μετά την πούλησα. Ντροπή τους, όσοι πάνε να βγάλουνε χρήματα στο όνομα της μητέρας μου».

Ο αδελφός της αείμνηστης ηθοποιού, Τάκης Βουγιουκλάκης, είχε πει τα ίδια, μιλώντας στο FTHIS: «Ναι είναι αλήθεια. Η Αλίκη δεν οδηγούσε, γιατί δεν είχε δίπλωμα. Ουδέποτε είχε στη κατοχή της αυτοκίνητο, ουδέποτε είχε τη Maserati για την οποία γίνεται λόγος. Ο Γιάννης, όμως είχε ένα τέτοιο αυτοκίνητο και το οδηγούσε πριν από κάποια χρόνια».