ΠΕΡΙΖΗΤΗΤΟΣ!

Έχει εκτοξευθεί η καριέρα του Πέδρο Μαρτίνς μετά τις συνεχόμενες επιτυχίες του Ολυμπιακού.

ΠΕΡΙΖΗΤΗΤΟΣ!

ΠΕΡΙΖΗΤΗΤΟΣ!

Έχει εκτοξευθεί η καριέρα του Πέδρο Μαρτίνς μετά τις συνεχόμενες επιτυχίες του Ολυμπιακού - Πόλος έλξης αυτές τις ημέρες στην πατρίδα του για όλα τα μεγάλα δίκτυα - Πρόσκληση και παρουσία του Πορτογάλου τεχνικού σε σπουδαίο συνέδριο ποδοσφαίρου.

ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ

Γαβαλάς και Βερνίκος εκπροσώπησαν τον Ολυμπιακό σε φόρουμ της ΟΥΕΦΑ - Τα συγχαρητήρια από τους Ευρωπαίους και τι συζητήθηκε σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Γράφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

«ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ» Ο ΟΜΑΡ

Ο ΓΚΑΣΠΑΡ δεν έπιασε λιμάνι για να βλέπει την πλάτη του Νορβηγού - Με το «καλημέρα» έδειξε στον Ρέντη ότι θα βάλει δύσκολα στον ΜΑΡΤΙΝΣ για το δεξί άκρο της άμυνας - Μπουκαδόρος με ταχύτητα και καλή σέντρα τα πρώτα θετικά στοιχεία του πρώην άσου της Σπόρτινγκ και της Φιορεντίνα.

ΕΞΤΡΑ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΛΟΒΕΡΑ

Όλοι στον Ρέντη μιλούν για έναν φαντεζί επιθετικό, αλλά στο τεχνικό τιμ βλέπουν ότι χρειάζεται δουλειά στο κομμάτι της τακτικής.

«ΜΑΡΤΥΡΙΟ» ΜΕΡΙΑ!

Βασικός έπαιξε με τη Μαυριτανία ο καταπονημένος Τυνήσιος, για βασικός προορίζεται και στο φιλικό της Τρίτης με την Ακτή Ελεφαντοστού.

Γράφει ο ΑΛΕΞΗΣ ΒΙΡΒΙΛΗΣ

«ΛΙΓΗ» Η ΕΘΝΙΚΗ

αναζητεί τώρα το… 12άρι!

Δίχως λύσεις και χωρίς ποιότητα η «γαλανόλευκη» έχασε εύκολα 69-53 από τις ΗΠΑ - Πλέον τα ψέματα τελείωσαν και για να προκριθεί στους «8» πρέπει να κερδίσει αύριο (11.30) την Τσεχία με 12 πόντους διαφορά! - Απαραίτητη προϋπόθεση, οι ΗΠΑ να νικήσουν και τη Βραζιλία.

ΤΑ… ΕΣΠΑΣΑΝ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ με 14/39 δίποντα, 7/27 τρίποντα και 4/10 βολές!

ΣΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΟΣ: «Έχουμε στα χέρια μας μία ευκαιρία, όχι εύκολη» - ΣΛΟΥΚΑΣ: «Πληρώνουμε το λάθος της Βραζιλίας» - H Τσεχία ισοπέδωσε 93-71 τη Βραζιλία και κράτησε «ζωντανή» την Εθνική μας - Αυστραλία και Γαλλία στους «8».

Γράφουν οι Α. ΧΑΝΙΑΣ, Κ. ΤΣΟΥΜΠΡΗΣ

ΝΙΚΗ ΜE ΔΙΔΥΜΟ-ΦΩΤΙΑ

Με πρωταγωνιστές τους ΡΟΥΜΠΙΤ (15 π., 7 ρ.) και ΠΑΝΤΕΡ (16 π.), ο Ολυμπιακός νίκησε τη Βενέτσια με 71-68 και κατέκτησε την 3η θέση στο ιταλικό τουρνουά - Ξεκουράστηκε ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ, ενοχλήσεις στον ώμο ο ΠΟΛ.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΤΗ ΒΟΣΝΙΑ

Ο Ολυμπιακός πέρασε σαν σίφουνας από τη Βοσνία - Νίκησε πάλι την Μπόρατς με 30-25 και πήρε πανηγυρικά το εισιτήριο για τον β’ προκριματικό γύρο του EHF Cup, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Τιμισοάρα.

ΕΛΛΑΔΑ - ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΪΝ

«ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΞΑΝΑ… ΟΜΑΔΑ»

Αντιμέτωπη με το Λιχτενστάιν σήμερα (21.45, CS1, Open) η εθνική μας ομάδα για τα προκριματικά του Γιούρο 2020 και ο Τζον Φαν’τ Σιπ τόνισε πως στόχος είναι ένα νέο ξεκίνημα - Μπουχαλάκης: «Να κάνουμε μία νέα αρχή και να βάλουμε τις βάσεις για τη συνέχεια».

Γράφει ο ΗΛΙΑΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ

ΣΤΙΒΟΣ

ΕΤΟΙΜΗ Η 16ΑΔΑ ΓΙΑ ΝΤΟΧΑ!

Συνολικά 16 Έλληνες αθλητές και αθλήτριες εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου, που θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα του Κατάρ (27/9 - 6/10), και άλλοι τρεις είναι πιθανό να λάβουν ειδική πρόσκληση από τη Διεθνή Ομοσπονδία.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΑ

ΕΓΙΝΕ Η ΣΕΝΤΡΑ!

Με 18 παιχνίδια της πρώτης φάσης του Κυπέλλου άνοιξε η αυλαία στη φετινή περίοδο για το αθηναϊκό ποδόσφαιρο - Τα πλήρη αποτελέσματα και το σημερινό πρόγραμμα, στο οποίο παίρνουν μέρος μόνο τα σωματεία των Β’ και Γ’ κατηγοριών.

Γράφει ο ΕΥΤ. ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ