ΕΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ…

Δύσκολη και πολύτιμη νίκη πρεμιέρας για τον Ολυμπιακό (1-0), με πέναλτι του Ελ Αραμπί στο 6’, απέναντι στον Αστέρα που πάλεψε μέχρι τέλους για να κάνει τη ζημιά.

ΕΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ…

Δεν μπόρεσαν να σκοράρουν δεύτερη φορά οι Πειραιώτες, παρότι είχαν δοκάρι με τον σκόρερ τους (69’) και ευκαιρίες με τον Σουντανί και τον Ποντένσε, κινδυνεύοντας στο τέλος με ισοφάριση, στη μεγάλη ευκαιρία του Πασαλίδη στο 80’.

Σε αυτήν τη φάση οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε τράβηγμα του Ελ Αραμπί στον Μπαράλες, αλλά ο διαιτητής Κουμπαράκης συμβουλεύτηκε το VAR και διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε παράβαση.

Κρατά το τρίποντο ο Ολυμπιακός και το θετικό ντεμπούτο των Ελ Αραμπί και Σουντανί, που έδειξαν ότι έχουν πολλά να δώσουν στη συνέχεια.

Κορυφαίος ο Ραντζέλοβιτς, που κέρδισε το πέναλτι και ήταν ο πιο επικίνδυνος «ερυθρόλευκος» όσο έπαιξε - Αρκετά λάθη στην άμυνα, ο Σα ήταν σε ετοιμότητα όποτε έπρεπε.

Πολύ καλός ο Αστέρας στην επανάληψη, με εξαιρετικό τον Ριέρα και κορυφαίο τον Κυριακόπουλο

Γράφει ο Χρήστος Μεγγλίδης

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ με τον 90χρονο φίλο του Ολυμπιακού, ΝΙΚΟ ΧΑΣΙΚΟ, που τιμήθηκε από την ΠΑΕ επειδή είναι ο γηραιότερος και παλαιότερος κάτοχος διαρκείας

«ΜΑΧΗ» ΓΙΑ ΜΠΟΣΙΛΙΑ

Τι έλεγαν και χθες οι Γάλλοι για τον Βραζιλιάνο χαφ της Μονακό

ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ο Ολυμπιακός για ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ

Δεν τα παρατάει η Μαγιόρκα για ΚΟΥΤΡΗ

Γράφει ο Αλέξης Βιρβίλης

ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ… ΑΕΡΑ!

Η Λαμία για πέμπτη συνεχόμενη φορά έμεινε αήττητη απέναντι στον φλύαρο και χωρίς φαντασία στο παιχνίδι του Παναθηναϊκό (1-1)

Άστοχος ο Άρης, «όρθιος» ο ΟΦΗ (1-1)

Οι Θεσσαλονικείς ήταν καλύτεροι από τους Κρητικούς, αλλά δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν

Ο Άρης είχε δύο δοκάρια με τους Μαρτίνες (11’) και Ιντέγε (48’) κι ένα χαμένο πέναλτι με τον Ντιγκινί (55’, άουτ)

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΣ!

Ο νεαρός κολυμβητής στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής στα 400 μ. μικτή ατομική στο Παγκόσμιο Εφήβων–Νεανίδων στη Βουδαπέστη - Με επίδοση 4.11.93, έσπασε όλα τα κοντέρ και πέτυχε νέο παγκόσμιο ρεκόρ Εφήβων, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο