ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΜΠΕΝΖΙΑ

Ο Βαλμπουενά ξέρει καλά από την περσινή συνύπαρξή τους στη Φενέρ τον Γαλλοαλγερινό άσο. 

ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΜΠΕΝΖΙΑ

ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΜΠΕΝΖΙΑ

Ο Βαλμπουενά ξέρει καλά από την περσινή συνύπαρξή τους στη Φενέρ τον Γαλλοαλγερινό άσο, τον οποίο έχει έτοιμο ο Ολυμπιακός.

«Κλεισμένη» θεωρούν τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό χθεσινοβραδινά ρεπορτάζ σε Γαλλία και Αλγερία.

Πάλι για Γκασπάρ οι Πορτογάλοι - Τι «παίζει» με τον αριστερό μπακ της Σπόρτινγκ.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΤΣΙΤΑ!

Οι σκέψεις του Μαρτίνς ενόψει Πλζεν για σύστημα και πρόσωπα - Τι μπορεί να αλλάξει σε σχέση με το πρώτο ματς - Η «μάχη» Μεριά, Μπα και Αβραάμ για τον παρτενέρ του Σεμέδο - Οι πιθανότητες για Μπρούνο και Ραντζέλοβιτς - Ο κόουτς χάρισε το ρεπό που χάθηκε από την καθυστέρηση στην επιστροφή από την Τσεχία.

ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΙΝΙΑΛΟ

Στην Αμερική ο Νταμπό, χρησιμοποιήθηκε χτες στο φιλικό της Φιορεντίνα με την Μπενφίκα και είναι «ανοιχτός» για τους Πειραιώτες.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΓΛΙΔΗΣ

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ…

ΕΟΚ και πολιτεία θέλουν τον Ολυμπιακό στην Μπάσκετ Λιγκ.

Τι είπαν ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης και ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος για τη συμμετοχή των «ερυθρολεύκων» στη μεγάλη κατηγορία.

Όλα στο γήπεδο…

Το όνομα του Ουίλ Τσέρι μπορεί να είναι… αντιτουριστικό, όμως ο παίκτης είναι επιλογή του Ντέιβιντ Μπλατ και, όπως συμβαίνει πάντα, θα κριθεί και αυτός στο γήπεδο.

Ματιές σε Λαρεντζάκη

Πάτησε Ελλάδα ο Ρούμπιτ

Σήμερα θα περάσει από τα καθιερωμένα ιατρικά τεστ, ενώ στη συνέχεια θα έχει την πρώτη γνωριμία του με τους ανθρώπους της ομάδας και τους νέους συμπαίκτες του.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

Έβαλε τα θεμέλια στη Σλοβακία

Με γκολ των Ούμπιδες και Μανούσου ο Ατρόμητος νίκησε 2-1 την Ντουνάισκα, κάνοντας το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Τον σταμάτησαν τα δοκάρια!

Ο Άρης κυριάρχησε της ΑΕ Λεμεσού στο κατάμεστο από 24.800 φιλάθλους «Κλεάνθης Βικελίδης», αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει (0-0).
Οι «κίτρινοι» είχαν δοκάρια με τον Φετφατζίδη (40’) και τον Ματίγια (87’), πολλές ευκαιρίες για γκολ, αλλά ήταν αναποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια.

Φοβερή και τρομερή Ντραγκομίροβα!

Η 16χρονη αθλήτρια κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο έπταθλο στο Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νεότητας, που διεξάγεται στο Μπακού, κάνοντας και νέο πανελλήνιο ρεκόρ Κ18 με 5.817 βαθμούς!

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΥΡΙΔΗΣ

Πανίσχυρος Θρύλος!

Μετά την απόκτηση των Γιόκοβιτς, Μίτροβιτς, Μπουλιούμπασιτς, η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού κράτησε στον Πειραιά και τον Μανώλη Μυλωνάκη - Κομβικός ο 34χρονος περιφερειακός σε άμυνα και επίθεση.

Ήττα-«καρμπόν» από την Αυστραλία (9-8) - Η Εθνική Ανδρών παίζει αύριο το πρωί (08.00) με τη Γερμανία για τις θέσεις 7-8 - Σήμερα την ίδια ώρα οι γυναίκες κοντράρονται με την Ολλανδία.

Στους «4» της Ευρώπης

Η Εθνική Παίδων επικράτησε 12-10 της Γεωργίας και αύριο (19.30) θα παίξει με το Μαυροβούνιο στα ημιτελικά.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Αιχμές Λουτσέσκου για Σαββίδη!

«Δεν μπορούσα να πείσω ούτε τον ίδιο ούτε και τον γιο του να προσαρμοστούν στις ιδέες μου» δήλωσε ο Ρουμάνος τεχνικός για τη φυγή του από τον ΠΑΟΚ και πρόσθεσε πως «όχι, δεν με έκαναν τα λεφτά να πάω στην Αλ Χιλάλ - Η σκέψη μου ήταν ότι έπρεπε να βγω από μια κατάσταση…»