ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ

Σοβαρό αραβικό ενδιαφέρον για Ελ Κααμπί.

ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ

Ο Μαροκινός έχει το μυαλό του στον Ολυμπιακό και στα ματς με Παναθηναϊκό και Φιορεντίνα και οι όποιες εξελίξεις αναμένονται μετά τις 29 Μαΐου, αν και δεν έχει αλλάξει κάτι προς το παρόν ως προς την παραμονή του στον Πειραιά.

ΦΕΣΤΙΒΑΛ… ΛΑΘΩΝ

Ο αγωνιστικός κατήφορος του τελευταίου μήνα, οι εμμονές του με τη χρησιμοποίηση συγκεκριμένων παικτών όπως ο Ακαϊντίν, οι κακές σχέσεις με αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές αλλά και τα ρίσκα που έπαιρνε ασταμάτητα μέσα στους αγώνες, κοουτσάροντας πολλές φορές έξω από κάθε ποδοσφαιρική λογική, κόστισαν στον Φατίχ Τερίμ τη θέση του στην άκρη του «πράσινου» πάγκου.

ΔΙΠΛΟΣ ΣΤΟΧΟΣ

Να τελειώσει την προημιτελική σειρά της Α1 με την ΑΕΚ στα Λιόσια θέλει σήμερα (17.15, ΕΡΤ3) ο Ολυμπιακός δίχως απρόοπτα με απώλειες παικτών. Εκτός μάχης ο Γκος που δεν γυμνάστηκε χθες. Στις επάλξεις ο Πετρούσεφ, καθώς προπονήθηκε κανονικά.

ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ

Στο «Αθανάσιος Διάκος» διεξάγονται σήμερα οι ημιτελικοί του πρωταθλήματος Παίδων με φόντο την πρόκριση στον τελικό της Τρίτης. Στις 16.00 Ολυμπιακός - Άρης και στις 20.00 ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός (NS1).

ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ

Ο Ολυμπιακός υπέταξε με 10-4 τον κυπελλούχο Εθνικό, έκανε το 2-0 και προκρίθηκε στους τελικούς της Α1 γυναικών όπου θα βρει απέναντί του τη Βουλιαγμένη (11-5 τον Άλιμο).

Φουλ για τελικούς και οι άνδρες, σάρωσαν με 11-3 τον Παναθηναϊκό στον Πειραιά στο ντέρμπι «αιωνίων», προβάδισμα και ο ΝΟΒ (17-8 τον ΠΑΟΚ).

Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Οι αήττητοι στην Ευρώπη «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν (20.00) στο Ρέικιαβικ για τον πρώτο τελικό του Γιουροπίαν Καπ τη Βαλούρ (που προκρίθηκε με 12 νίκες σε ισάριθμα ματς) έχοντας στόχο ένα αποτέλεσμα που το άλλο Σάββατο θα τους επιτρέψει να κατακτήσουν στη Χαλκίδα το παρθενικό τους διεθνές τρόπαιο στο χάντμπολ.