Ολυμπιακός: Ξεκινά ο σχεδιασμός της ομάδας

Η παραμονή του Νέναντ Κλιάιτς στον πάγκο του Ολυμπιακού σηματοδοτεί αυτόματα και την έναρξη του σχεδιασμού της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Ολυμπιακός: Ξεκινά ο σχεδιασμός της ομάδας

Μετά και τις χθεσινές ανακοινώσεις ο Ολυμπιακός ξεκινά τη στελέχωση του ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου. Το βάρος ρίχνεται στην εύρεση ξένων παικτών κυρίως από την Κροατία μιας και γνωρίζει καλά την αγορά ο Νέναντ Κλιάιτς.

Ολυμπιακός: Παρέμεινε στο τιμόνι της ομάδας ο Κλιάιτς

Ήδη τα πρώτα ονόματα έχουν κάνει την εμφάνιση τους στο εξωτερικό. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει μπάσιμο για την απόκτηση των Μάρκο Κόμπετιτς και Ζάρκο Τζούριτς, οι οποίοι στο παρελθόν έχουν φορέσει τη φανέλα της Πέλιστερ.

Ολυμπιακός: Αθλητικός διευθυντής ο Σανίκης

Αμφότεροι γνωρίζονται με τον προπονητή των Πειραιωτών ο οποίος τους έχει σε εκτίμηση. Επίσης έχουν ακουστεί τα ονόματα των Νεμάνια Μιλοβάνοβιτς και Γιόσιπ Ζάγια, οι οποίοι μάλιστα φέρεται να έχουν πει το «ναι» στην πρόταση του Ολυμπιακού.

Συνεχίζουν μαζί Ολυμπιακός και Όμιλος Ξυνή

Στόχος των Πειραιωτών είναι να εμφανιστεί μία ανταγωνιστική ομάδα την επόμενη σεζόν, η οποία υπό τις οδηγίες του Κλιάιτς θα διεκδικήσει για άλλη μία χρονιά τους εγχώριους τίτλους.