Ολυμπιακός: Παρέμεινε στο τιμόνι της ομάδας ο Κλιάιτς

Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Κροάτη προπονητή Νέναντ Κλιάιτς ανακοίνωσε η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού. 

Ολυμπιακός: Παρέμεινε στο τιμόνι της ομάδας ο Κλιάιτς

Στην ανανέωση του συμβολαίου της με τον Νέναντ Κλιάιτς προχώρησε η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού.

Συνεχίζουν μαζί Ολυμπιακός και Όμιλος Ξυνή

Ο Κροάτης προπονητής είχε αναλάβει τον πάγκο των «ερυθρόλευκων» στις αρχές Φεβρουαρίου, αντικαθιστώντας τον μέχρι πρότινος τεχνικό των Πειραιωτών, Γιώργο Ζαραβίνα.

Ολυμπιακός: Αθλητικός διευθυντής ο Σανίκης

Η παραμονή του 54χρονου προπονητή ανάβει και το πράσινο φως για τον σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Όσον αφορά το βιογραφικό του, από το 1995 διετέλεσε προπονητής και παίκτης στην TV Crosswallstadt, το 2004-05 εκτελούσε χρέη βοηθού προπονητή στην εθνική ομάδα της Κροατίας και από το καλοκαίρι του 2006 βρέθηκε για πρώτη φορά σε πάγκο ομάδας ως πρώτος τεχνικός, στην HC Zagreb, για να εργαστεί κατά σειρά στην Εθνική Σαουδικής Αραβίας (2012-13), στην Al Rayyan (2013-14) και να επιστρέψει από τον Δεκέμβριο του 2015 στην Εθνική Σαουδικής Αραβίας, όπου παρέμεινε μέχρι τον Απρίλιο του 2019.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Ολυμπιακός ΣΦΠ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Νέναντ Κλιάιτς. Ο Κροάτης τεχνικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας και παραμένει στη θέση του πρώτου προπονητή της ομάδας χάντμπολ ανδρών.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας, ο Νέναντ Κλιάιτς δήλωσε τα εξής: ''Χαίρομαι που επέκτεινα το συμβόλαιό μου με τον Ολυμπιακό, αλλά... λυπάμαι που δεν μας έδωσαν την ευκαιρία να τελειώσουμε αυτή τη σεζόν στο γήπεδο. Το γεγονός ότι το ανώτερο πρωτάθλημα απονεμήθηκε στην ΑΕΚ, με την οποία ισοβαθμούσαμε στην κορυφή, και οι νεότερες ηλικίες παίζουν το πρωτάθλημα είναι μια απόδειξη ότι δεν πάρθηκε μια δίκαιη απόφαση όσον αφοράν τη Handball Premier. Την επόμενη σεζόν, παρά το γεγονός ότι διαφοροποιούνται τα οικονομικά δεδομένα και περιορίζονται λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, οι στόχοι του Ολυμπιακού παραμένουν οι ίδιοι και δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου''».