EHF Cup: Νίκησε και στη Βοσνία ο Ολυμπιακός, 30-25 την Μπόρατς

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Μπόρατς με 30-25 και προκρίθηκε στην επόμενη προκριματική φάση του EHF Cup.

EHF Cup: Νίκησε και στη Βοσνία ο Ολυμπιακός, 30-25 την Μπόρατς

Μετά την εντός έδρας νίκη του επί της Μπόρατς ο Ολυμπιακός νίκησε και στη Βοσνία με 30-25 και προκρίθηκε στην β' προκριματική φάση του ΕΗF Cup, εκεί όπου θα αναμετρηθεί με την Τιμισοάρα από τη Ρουμανία.

EHF Cup: Προβάδισμα πρόκρισης για τον Ολυμπιακό, 30-21 την Μπόρατς

Παρά το ισόπαλο 12-12 του πρώτου ημιχρόνου οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τον πλήρη έλεγχο στον αγώνα δείγμα της συγκέντρωσης των παικτών του Γιώργου Ζαραβίνα.

Κορυφαίος για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Δημήτρης Τζηράς με δώδεκα γκολ ενώ με οκτώ ακολούθησε ο Άγγελος Τσίλης.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας, δήλωσε μετά το ματς: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που πήραμε μια ακόμα νίκη απέναντι σε δυνατό αντίπαλο και φυσικά την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Είναι πάρα πολύ καλό για εμάς που δώσαμε δυο δυνατά παιχνίδια σε αυτή την περίοδο, που το πρωτάθλημα μας δεν έχει αρχίσει ακόμα, καθώς μας βοηθάνε και σαν ομάδα. Ήρθαμε εδώ για τη νίκη και ήταν μια σημαντική επικράτηση μέσα σε μια δύσκολη έδρα».

Από την πλευρά του ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης, Δημήτρης Τζηράς, είπε: «Είναι μια σπουδαία πρόκριση, απέναντι σε μια καλή ομάδα. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και δεν μείναμε στη διαφορά του πρώτου αγώνα. Θέλαμε τη νίκη και πήραμε την πρόκριση απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλοι. Τώρα κοιτάμε τη συνέχεια και θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά».

ΜΠΟΡΑΤΣ: Τσέλιτς 2, Ντάκιτς 3, Τζούρτζεβιτς 1, Ντραγκίσεβιτς 2, Γκράοβατς 2, Κνέζεβιτς, Λιούμπισιτς, Λούκιτς 1, Νζένιτς, Ρατζένοβιτς 7, Σούμποτιτς, Πέριτς 3, Ντάνισιτς 4, Τοντόροβιτς, Μίλοβατς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αραπακόπουλος, Μπογκούνοβιτς, Κανδύλας, Καραμπουρνιώτης 1, Καρβάτσκι, Λιάπης 3, Μάλλιος 3, Μιχαηλίδης, Μούγιτς 1, Σανίκης, Σπίκιτς, Τινκίρ 1, Λέμος 1, Τσιλιμπάρης, Τσίλης 8, Τζηράς 12.