EHF Cup: Προβάδισμα πρόκρισης για τον Ολυμπιακό, 30-21 την Μπόρατς

Ο Ολυμπιακός νίκησε την Μπόρατς στο «Μ. Μερκούρη» με 30-21 για τον πρώτο προκριματικό γύρο του EHF Cup.

EHF Cup: Προβάδισμα πρόκρισης για τον Ολυμπιακό, 30-21 την Μπόρατς

Κοντά στην επόμενη φάση του EHF Cup είναι η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού που επιβλήθηκε της Μπόρατς στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ.Μερκούρη» με 30-21 για τον πρώτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Ζαραβίνας: «Μπορούσαμε να κάνουμε πολλά πράγματα ακόμα»

Οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ αλλά οι «ερυθρόλευκοι» ανέβασαν την απόδοση τους, μετά τη συμπλήρωση του πρώτου εικοσαλέπτου και πήραν το προβάδισμα με 12-9.

Οι Βόσνιοι όμως κατάφεραν να αντιδράσουν και να μειώσουν τη διαφορά στο ένα γκολ (12-11) με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Οι παίκτες του Γιώργου Ζαραβίνα έπαιξαν πολύ καλή άμυνα στο δεύτερο μέρος και ανέβασαν τη διαφορά στο 15-11 χάρη σε γκολ του Τζηρά.

Κάπου εκεί οι Πειραιώτες κρατούσαν τη νίκη στα χέρια τους έχοντας μαξιλαράκι ασφαλείας ενόψει του επαναληπτικού αγώνα που θα διεξαχθεί στη Βοσνία το Σάββατο (7/9).

Με τη ψυχολογία στο μέρος τους οι νταμπλούχοι Ελλάδας πανηγύρισαν το θετικό αποτέλεσμα και πλέον πρέπει να ηττηθούν με δέκα γκολ διαφορά για να μείνουν εκτός συνέχειας.

Εκ των κορυφαίων του αγώνα ήταν ο Κώστας Τσιλιμπάρης ενώ στην επίθεση ξεχώρισαν ο Δημήτρης Τζηράς (8 γκολ) και ο Αρτούρ Καρβάτσκι (6 γκολ).

Ολυμπιακός: Αραπακόπουλος 3, Μπογκούνοβιτς, Κανδύλας, Καραμπουρνιώτης 2, Καρβάτσκι 6, Λιάπης, Μάλλιος 3, Μιχαηλίδης, Μούγιτς, Σανίκης 3, Σπίκιτς, Τινκίρ, Λέμος 3, Τσιλιμπάρης, Τσίλης 2 , Τζηράς 8.

Μπόρατς: Τσέλιτς , Ντάκιτς 8, Τζούρτζεβιτς 7, Ντραγκίσεβιτς 3, Γκράοβατς, Κνέζεβιτς, Λιούμπισιτς, Λούκιτς 1, Νζένιτς 2, Ρατζένοβιτς, Σούμποτιτς.