Τζηράς: «Πανηγυρίζουμε τον τίτλο, θλιβερά όσα έγιναν»

Ο εξτρέμ του Ολυμπιακού, Δημήτρης Τζηράς μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Handball Premier και τα επεισόδια στον τελευταίο τελικό με την ΑΕΚ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Τζηράς: «Πανηγυρίζουμε τον τίτλο, θλιβερά όσα έγιναν»

Για τον επεισοδιακό τέταρτο τελικό όπου ο Ολυμπιακός κατέκτησε τον τίτλο: «Ήταν λίγο άσχημος ο τρόπος που τελειώσει η σειρά των τελικών. Πανηγυρίζουμε το πρωτάθλημα, δεν μας νοιάζουν αυτά που γίνονται, είναι θλιβερά για τον αθλητισμό. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες της ΑΕΚ και τους συμπαίκτες μου. Ήταν μία πολύ καλή σειρά τελικών, παίχτηκε συμπαθητικό χάντμπολ πιστεύω. Το σημαντικό είναι τα παιχνίδια να ολοκληρώνονται μέσα στα γήπεδα και να μη βλέπουμε τέτοια θλιβερά γεγονότα».

Για όσα είπαν οι αθλητές μεταξύ τους στη διακοπή της αναμέτρησης: «Είμαστε αντίπαλοι μόνο μέσα στο γήπεδο. Είμαστε συμπαίκτες στην Εθνική, οι περισσότεροι γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Ήμασταν πιο παλιά συμπαίκτες και δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε. Δυστυχώς έτσι είναι η κατάσταση στην Ελλάδα με τις μεγάλες ομάδες. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να μην προκαλούμε και ο καθένας να είναι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι του».

Για τους παίκτες που έχουν εμπειρία από το εξωτερικό: «Τέτοια πράγματα δε συμβαίνουν στο εξωτερικό, υπάρχει άλλη κουλτούρα. Ελπίζω να μη ξαναδούμε κάτι τέτοιο στο μέλλον».