Ολυμπιακός: Ανανέωσε ο Καραμπουρνιώτης

Ο Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό και θα παραμείνει στην ομάδα χάντμπολ.

Ολυμπιακός: Ανανέωσε ο Καραμπουρνιώτης

Παίκτης της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού θα παραμείνει ο Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης.Ο διεθνής πίβοτ ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Παναγιώτη Καραμπουρνιώτη. Ο διεθνής πίβοτ υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας χάντμπολ του συλλόγου».

Η δήλωση του Παναγιώτη Καραμπουρνιώτη στο olympiacossfp.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που θα συνεχίζω να φοράω τα χρώματα της ομάδας μας για έβδομη χρόνια! Γνωρίζουμε όλοι τους στόχους που θέτει κάθε σεζόν ο Ολυμπιακός, είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε, ώστε φανούμε αντάξιοι των στόχων αυτών. Η ομάδα μας θα συνεχίσει να δίνει το 100% σε κάθε αγώνα, σε Ελλάδα και Ευρώπη, ώστε να κάνουμε περήφανο το φίλαθλο κόσμο του Ολυμπιακού. Τέλος, να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της διοίκησης για την άψογη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και τον κόσμο της ομάδας, που τόσο πολύ έχω δεθεί. Τους ευχαριστούμε για τη στήριξη τους σε όλες τις στιγμές μας».