Γιόβιτς: «Κάθε μέρα νιώθω και καλύτερα - Ελπίζω να παίξω αύριο»

Οι δηλώσεις του Στέφαν Γιόβιτς εν όψει της αναμέτρησης με τη Ροστόκ.

Γιόβιτς: «Κάθε μέρα νιώθω και καλύτερα - Ελπίζω να παίξω αύριο»

Ο Στέφαν Γιόβιτς σε δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης του Άρη με την Ροστόκ (21:00, 20/10) στάθηκε στον τραυματισμό του και το διάστημα που έμεινε εκτός, ενώ σημείωσε πως όταν του δοθεί η ευκαιρία θα δείξει τι αξίζει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τα συναισθήματα που είχε όσο ήταν εκτός δράσης: «Ήταν δύσκολα. Στο πρώτο φιλικό με τον Ηρακλή είχα αυτό το πρόβλημα που με κράτησε πολύ καιρό έξω. Ήταν μεγάλο πρόβλημα υγείας, αλλά τώρα είμαι καλά, είμαι υγιής και κάθε μέρα νιώθω και καλύτερα».

Για την Ροστόκ είπε: «Πρώτα από όλα είναι μία ομάδα που παίζει καλύτερα στην έδρα της, παρά εκτός. Θα είναι ένα αρκετά σκληρό και physical παιχνίδι για μας».

Για την επιστροφή του: «Μέχρι στιγμής είναι όλα καλά. Κάνω προπονήσεις με την ομάδα τις τελευταίες δύο εβδομάδες και ήρθε η ώρα να επιστρέψω στο ρόστερ. Θα δούμε τι θα γίνει αύριο και ελπίζω να παίξω και να βοηθήσω την ομάδα».

Για αυτά που θέλει να δώσει στην ομάδα: «Όλοι ξέρουν τον τρόπο που παίζω. Προσφέρω αποκλειστικά τις υπηρεσίες μου στην ομάδα. Και μόλις μου δοθεί η ευκαιρία θα το δείξω».

Για το αν ανυπομονεί να παίξει στο Παλέ: «Αυτά τα παιχνίδια που είδα στο Παλέ μένοντας εκτός ήταν εκπληκτικά. Όταν έχεις αυτό τον κόσμο δίπλα σου, αποκτάς περισσότερη ενέργεια και σε σπρώχνουν να το δώσεις όλα».



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110