ΑΕΚ: Ανανέωσε ο Άρσιτς

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Ίγκορ Άρσιτς. 

ΑΕΚ: Ανανέωσε ο Άρσιτς

Την εστία της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ θα υπερασπίζεται για τα επόμενα δύο χρόνια ο Ίγκορ Άρσιτς. Οι δύο πλευρές αποφάσισαν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους έως το 2025.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Ίγκορ Άρσιτς. Ο 33χρονος (19/10/1989) Σέρβος τερματοφύλακας, ύψους 1,88 μ., υπέγραψε το νέο του διετές συμβόλαιο και θα υπερασπίζεται την εστία της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ έως το καλοκαίρι του 2025.

Ο Ίγκορ Άρσιτς συνέβαλε τα μέγιστα στην επιστροφή της ΑΕΚ στο θρόνο του ελληνικού χάντμπολ, προσθέτοντας άλλο ένα πρωτάθλημα στο παλμαρέ του με τα «κιτρινόμαυρα», καθώς αποτελούσε μέλος και της Πρωταθλήτριας ομάδας του 2019-20».

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο Ίγκορ Άρσιτς δήλωσε στο aek.gr: «Είχαμε μια πολύ ανταγωνιστική σεζόν, αλλά βγήκαμε από αυτήν πρωταθλητές και δυνατότεροι. Και να είσαι μέλος σε έναν τόσο μεγάλο οργανισμό, σε κάνει να νιώθεις καλά. Οι στόχοι μου είναι ίδιοι με της ΑΕΚ και αυτός είναι ο κυριότερος λόγος, για τον οποίο επέλεξα να μείνω. Αλλά υπάρχει και κάτι προσωπικό… Λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι πριν από τρία χρόνια, όταν ήρθα στην ΑΕΚ, παντρεύτηκα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Γι αυτό, για εμένα, αυτή η ανανέωση, είναι σαν να μένω σπίτι μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους του κλαμπ και τον Πρόεδρο, για την εμπιστοσύνη που δείχνουν προς το πρόσωπό μου. Και δίνω την υπόσχεση ότι θα δίνω το 100% του εαυτού μου κι ακόμα παραπάνω».