FFT: «Οι εγκαταστάσεις μας μπορούν να φιλοξενήσουν κόσμο στο Roland Garros»

Ο γενικός διευθυντής της γαλλικής ομοσπονδίας τένις, Ζαν-Φρανσουά Βιλότ, εξέφρασε την ενόχλησή του για τις αποφάσεις της γαλλικής κυβέρνησης που πλήττουν το Roland Garros.

FFT: «Οι εγκαταστάσεις μας μπορούν να φιλοξενήσουν κόσμο στο Roland Garros»

Τη δυσαρέσκειά του για την απόφαση της γαλλικής κυβέρνησης να ανοίξει τα μαγαζιά και να κρατήσει κλειστά τα γήπεδα εξέφρασε με δηλώσεις του ο Ζαν-Φρανσουά Βιλότ.

Roland Garros: Ορατό το ενδεχόμενο διεξαγωγής χωρίς κόσμο

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του γενικού διευθυντή της γαλλικής ομοσπονδίας τένις, οι άνθρωποι του Roland Garros έχουν προτείνει αρκετές λύσεις στο κράτος προκειμένου να γίνει η διοργάνωση με την παρουσία θεατών. Ωστόσο η κυβέρνηση δεν τις έχει αξιοποιήσει με αποτέλεσμα να κωλυσιεργούν τα σχέδια των διοργανωτών.

Roland Garros 2020: Γιατί ακύρωσαν τα εισιτήρια οι διοργανωτές

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Οι εγκαταστάσεις μας είναι αρκετά μεγάλες για να φιλοξενήσουν πολύ κόσμο και να είναι όλοι ασφαλείς. Τα κορτ είναι πολλά και ο κόσμος δεν θα συνωστίζεται σε ένα γήπεδο. Θα είναι μοιρασμένοι. Η κυβέρνηση δεν λέει να το καταλάβει και αρνείται τα αιτήματά μας για παρουσία κόσμου στα ματς του Roland Garros. Όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο δύσκολο γίνεται να δεχθούν, διότι δεν θα προλάβουμε να ετοιμαστούμε. Δεν υπάρχει λογική σε αυτές τις κινήσεις τους».