Roland Garros: Ορατό το ενδεχόμενο διεξαγωγής χωρίς κόσμο

Με δηλώσεις του ο πρόεδρος της Γαλλικής Ομοσπονδίας τένις άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο διεξαγωγής του Roland Garros κεκλεισμένων των θυρών. 

Roland Garros: Ορατό το ενδεχόμενο διεξαγωγής χωρίς κόσμο

Πριν από λίγες ημέρες οι διοργανωτές του Roland Garros ανακοίνωσαν πως τα χρήματα από τα εισιτήρια που πωλήθηκαν φέτος θα επιστραφούν πίσω αφήνοντας, κατά κάποιον τρόπο, να εννοηθεί πως το τουρνουά θα γίνει χωρίς θεατές.

Roland Garros: Δεν θα διεξαχθεί χωρίς θεατές

Παρά τις δηλώσεις της υπουργού Αθλητισμού της Γαλλίας, Ροξάνα Μαρασινάνου, που έλεγαν πως δεν πρόκειται να γίνει το τουρνουά κεκλεισμένων των θυρών, ήρθε ο Μπερνάρ Γκουιντιτσέλι να τη διαψεύσει με νέες του δηλώσεις.

Roland Garros 2020: Γιατί ακύρωσαν τα εισιτήρια οι διοργανωτές

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Γαλλικής Ομοσπονδίας τένις υποστήριξε πως υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην υπάρξουν θεατές στο φετινό Roland Garros.

Μεταξύ άλλων είπε: «Δεν έχουμε αποκλείσει καμία παράμετρο. Εξετάζουμε τα πάντα. Περιμένουν τη φετινή διοργάνωση εκατομμύρια άνθρωποι, όμως δυστυχώς, είναι πιθανό το Roland Garros 2020 να γίνει χωρίς κόσμο. Αν αποφασιστεί τελικά να γίνει η διοργάνωση χωρίς κόσμο, τότε θα πρέπει να οργανώσουμε καλύτερα τα τηλεοπτικά μας συμβόλαια για φέτος. Θα μας λείπουν έσοδα από 500.000 ανθρώπους. Όσοι περίπου έρχονται κάθε χρόνο στις εγκαταστάσεις μας δηλαδή».