Κύργιος: «Μείνετε δυνατοί, θα έρθουν καλύτερες μέρες»

Συνέχεια στην προσπάθεια που κάνει προκειμένου να βοηθηθούν όλοι όσοι έχουν ανάγκη από αγαθά πρώτης ανάγκης έδωσε ο Νικ Κύργιος.

Κύργιος: «Μείνετε δυνατοί, θα έρθουν καλύτερες μέρες»

Τη δική του βοήθεια στους ανθρώπους που δεν έχουν τα απολύτως απαραίτητα αγαθά, εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί με τον κορονοϊό, έτρεξε να δώσει ο Νικ Κύργιος.

Ο Κύργιος προσφέρει βοήθεια σε όποιον την χρειάζεται

Τι και αν ο ίδιος έχει καταφέρει να γίνει γνωστός από τα πειθαρχικά του παραπτώματα, αυτές τις δύσκολες ημέρες που διανύουμε απέδειξε πως είναι δίπλα στους συνανθρώπους μας.

Με ένα νέο μήνυμα στα social media αναφέρθηκε σε όσους του στέλνουν μηνύματα γράφοντας πως θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί προκειμένου να ικανοποιηθούν οι ανάγκες όλων.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Αύριο θα κάνω όσες περισσότερες παραδόσεις μπορέσω μέσα στην ημέρα, σε ανθρώπους που μένουν πιο κοντά σε μένα και ήρθαμε σε επαφή. Αν δεν έχω διαβάσει ακόμα το μήνυμά σας, πιστέψτε με πως κάνω το καλύτερο που μπορώ για να έρθω και σε εσάς. Όσο για τους φίλους μου στο εξωτερικό, μακάρι να μπορούσα να κάνω περισσότερα, αλλά αυτή τη στιγμή τα πράγματα είναι δύσκολα. Μείνετε δυνατοί, θα έρθουν καλύτερες μέρες».