Ο Κύργιος προσφέρει βοήθεια σε όποιον την χρειάζεται

Ο Νικ Κύργιος δείχνει για ακόμα μία φορά το φιλανθρωπικό του πρόσωπο καθώς με ανάρτησή του γνωστοποίησε πως προτίθεται να βοηθήσει όποιον άνθρωπο έχει οικονομική ανάγκη στην περιοχή του. 

Ο Κύργιος προσφέρει βοήθεια σε όποιον την χρειάζεται

Για ακόμα μια φορά ο Νικ Κύργιος δείχνει το φιλανθρωπικό του πρόσωπο, κάνοντας μια συγκινητική ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, μέσω της οποίας γνωστοποίησε πως προτίθεται να βοηθήσει όποιον άνθρωπο έχει μεγάλη οικονομική ανάγκη στην περιοχή του.

"Αν κάποιος δεν εργάζεται/δεν έχει κανένα εισόδημα και του τελειώνουν τα τρόφιμα ή απλά περνάει δύσκολα, τον παρακαλώ να μην κοιμηθεί με άδειο στομάχι. Μην φοβηθείτε ή ντραπείτε να μου στείλετε ένα προσωπικό μήνυμα. Θα είμαι παραπάνω από χαρούμενος να μοιραστώ ό,τι έχω. Είτε ένα ένα κουτί noodles, είτε μια φρατζόλα ψωμί, είτε γάλα. Θα το αφήσω στην πόρτα σας και δεν θα κάνω καμιά ερώτηση" έγραψε ο Νικ Κύργιος στον λογαριασμό του στο instagram.

Να σημειωθεί, ότι ο Κύργιος αποτελεί ένα από τους πιο ενεργούς παίκτες του τένις όσον αφορά τέτοιου είδους ενέργειες. Μάλιστα, πριν από λίγους μήνες ήταν εκείνος που ξεκίνησε να προσφέρει βοήθεια στους πληγέντες των πυρκαγιών της Αυστραλίας, κατά τη διάρκεια της αυστραλιανής σεζόν στο τένις.

Παράλληλα, εδώ και κάποια χρόνια "τρέχει" το ίδρυμά του, NK Foundation, το οποίο παρέχει σε φτωχά παιδιά της Αυστραλίας τη δυνατότητα να βρουν μια οικογένεια, χτίζοντας έναν χώρο όπου θα μπορούν να περνάνε χρόνο ευχάριστα κάνοντας διάφορες αθλητικές δραστηριότητες, να εκπαιδεύονται, να τρώνε και να κοιμούνται.