Πρόεδρος ATP: «Πρόθεσή μας να ξεκινήσουν τα τουρνουά τη χορτάρινη περίοδο»

Ο πρόεδρος της ATP, Αντρέα Γκαουντένζι, με δηλώσεις του υποστήριξε πως στόχος της ομοσπονδίας είναι η επιστροφή της αγωνιστικής δράσης στη χορτάτινη περίοδο.

Πρόεδρος ATP: «Πρόθεσή μας να ξεκινήσουν τα τουρνουά τη χορτάρινη περίοδο»

Ύστερα από την έξαρση της πανδημίας του κορονοϊού τόσο η ATP όσο και η WTA ανακοίνωσαν την αναβολή κάθε αγωνιστικής δραστηριότητας έως τις 7 Ιουνίου.

Επίσημο: «Λουκέτο» από ATP και WTA σε όλα τα τουρνουά τένις!

Ο πρόεδρος της ATP, Αντρέα Γκαουντένζι, με δηλώσεις του υποστήριξε πως στόχος της ομοσπονδίας είναι η επιστροφή του τένις στη χορτάτινη περίοδο.

US Open: Η μεγάλη αλλαγή στο τουρνουά της Νέας Υόρκης

Οι επιπτώσεις του κορονοϊού όμως ίσως αναγκάζουν τους ιθύνοντες του τένις να ανακοινώσουν νέα αναβολή κάτι που θα θέσει σε αμφισβήτηση την επιστροφή του τουρ στο γρασίδι.

Σάκκαρη: «Θέλω πολύ το ολυμπιακό μετάλλιο»

Μεταξύ άλλων είπε: «Πρέπει να αποφύγουμε τις βιαστικές αποφάσεις και να κάνουμε υπομονή. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε το μέγεθος της κρίσης για να μπορέσουμε να την αντιμετωπίσουμε. Πρόθεσή μας είναι να επιστρέψουμε στην έναρξη της χορτάρινης περιόδου. Είμαστε σε συζητήσεις με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς. Η πραγματικότητα δεν μας επιτρέπει να πάρουμε πρώιμες αποφάσεις και εξετάζουμε όλα τα δεδομένα εβδομάδα με εβδομάδα».