Το μήνυμα του Τζόκοβιτς για την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων (pic)

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο ήταν προγραμματισμένοι για το ερχόμενο καλοκαιρι, ωστόσο αυτοί αναβλήθηκαν και ο Σέρβος τενίστας Νόβακ Τζόκοβιτς έκανε το δικό του σχόλιο στο instagram. 

Το μήνυμα του Τζόκοβιτς για την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων (pic)

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο που ήταν προγραμματισμένοι για το ερχόμένο καλοκαίρι δεν θα πραγματοποιηθούν τελικά ύστερα από την επίσημη αναβολή τους.

Μάλιστα, ο σπουδαίος τενίστας Νόβακ Τζόκοβιτς μέσω ανάρτησής του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και πιο συγκεκριμένα στο instagram έστειλε το δικό του μήνυμα, τονίζοντας πως ήταν η σωστή απόφαση για την υγεία όλων μετά την εξάπλωση του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, ο Σέρβος σταρ του τένις έγραψε: "Έβγαλα αυτή τη φωτογραφία πέρσι στην Ιαπωνία. Είμαι λυπημένος που οι Ολυμπιακοί Αγώνες αναβλήθηκαν, αλλά είμαι σίγουρος πως είναι η σωστή απόφαση για τη συλλογική υγεία όλων των συμμετεχόντων. Ανυπομονώ για τους Ολυμπιακούς του Τόκιο του 2021".

Το χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες είναι ένα από τα πολύ λίγα επιτεύγματα που λείπουν από την πλούσια συλλογή του "Νόλε". Είχε πραγματοποιήσει την καλύτερή του προσπάθεια σε Ολυμπιακούς στο Πεκίνο το 2008, όταν είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο.