Γιατί έγραψε «Kαλοβελωνιές» ο Τσιτσιπάς στην κάμερα μετά τη νίκη του επί του Τζόκοβιτς (vid)

Δείτε ποιο είναι το κρυφό νόημα πίσω από αυτό που έγραψε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην κάμερα, αμέσως μετά την πολύ μεγάλη νίκη του εις βάρος του Νόβακ Τζόκοβιτς.

Γιατί έγραψε «Kαλοβελωνιές» ο Τσιτσιπάς στην κάμερα μετά τη νίκη του επί του Τζόκοβιτς (vid)

Τι ήθελε να πει ο ποιητής. Το fosonline.gr επικοινώνησε με τον Γιώργο Καλοβελώνη, παλιό πρωταθλητή και νυν προπονητή του τένις και τον ρώτησε σχετικά.

Τσιτσιπάς: «Έτσι πρέπει να παίξω με τον Τζόκοβιτς»

Ο ίδιος απάντησε, τονίζοντας: «Δεν ξέρω τι είχε στο μυαλό του και το έγραψε. Ίσως να θυμήθηκε κάτι που το είχα πει πριν από τρία χρόνια στην Κρήτη που έπαιζε σε ένα τουρνουά Futures. Αντίπαλος του ήταν ένα μεγάλος παίκτης και ο Στέφανος έχανε. Του λέω τότε άλλαξε το ρυθμό σου. Παίξε απότομα, απρόβλεπτα. Μπέρδεψέ τον. Να μη ξέρει από πού θα του επιτεθείς. Και νομίζω αυτό έκανε με τον Τζόκοβιτς από το δεύτερο σετ και μετά. Έγινε πιο επιθετικός.

Τον βρήκε και λίγο χαλαρό, νόμιζε ότι θα καθάριζε εύκολα μετά το 6-3 στο πρώτο σετ. Κι όταν κατάλαβε ότι ο Στέφανος είχε ξαναμπεί στο παιχνίδι ήταν πλέον αργά. Μεγάλη νίκη, βγαλμένη θαρρείς από το περσινό Όπεν της Αυστραλίας. Αλλά η δουλειά δεν έχει τελειώσει ακόμη. Πρέπει να μείνει συγκεντρωμένος ο Στέφανος και να μην παρασυρθεί από τη μεγάλη επιτυχία. Αύριο τον περιμένει άλλη μια δοκιμασία (σημ: Μεντβέντεφ στα ημιτελικά).»

Τσιτσιπάς - Τζόκοβιτς 2-1: Χάρμα ιδέσθαι ο Στέφανος, στους «4» του Shanghai Masters (highlights)