Τσιτσιπάς - Τζόκοβιτς 2-1: Χάρμα ιδέσθαι ο Στέφανος, στους «4» του Shanghai Masters (highlights)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε του Νόβακ Τζόκοβιτς με 2-1 σετ (6-3, 5-7, 3-6) και πέρασε στα ημιτελικά του Shanghai Masters. 

Τσιτσιπάς - Τζόκοβιτς 2-1: Χάρμα ιδέσθαι ο Στέφανος, στους «4» του Shanghai Masters (highlights)

Μπορεί να είχε δύσκολο έργο απέναντι στον Νόβακ Τζόκοβιτς ωστόσο ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να πάρει τη νίκη με 6-3, 5-7, 3-6 και να προκριθεί στα ημιτελικά του Shanghai Masters.

Shanghai Masters: Στους «16» ο Τσιτσιπάς (highlights)

Μετά από ένα κακό πρώτο σετ ο Έλληνας πρωταθλητής ξεκίνησε την αντεπίθεση του αποδεικνύωντας γιατί βρίσκεται δικαίως στο Νο. 7 της παγκόσμιας κατάταξης.

Με το δεύτερο σετ να είναι ισόπαλο 4-4 στα γκέιμ ο Στέφανος δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Σέρβο που παρά την πίεση που άσκησε έχασε το σετ.

Τσιτσιπάς - Χουρκάζ 2-1: Με Τζόκοβιτς στους «8» του Shanghai Masters ο Στέφανος (highlights)

Με τη ψυχολογία να είναι στο μέρος του ο Τσιτσιπάς έκανε επίδειξη δύναμης στο τρίτο σετ καθώς προηγήθηκε γρήγορα με 4-1.

Shanghai Masters: Στους «4» Μεντβέντεφ, αντίπαλος με Τσιτσιπά και Τζόκοβιτς

Έχοντας απόσταση ασφαλείας από το Νο. 1 της παγκόσμιας κατάταξης ο 21χρονος τενίστας κατέκτησε άξια τη νίκη και πλέον στρέφει την προσοχή του στον ημιτελικό του Σαββάτου (12/10) απέναντι στον «κακό του δαίμονα» Ντανίλ Μεντβέντεφ, που μετρά τέσσερις νίκες.

Χάρη στην πορεία του στο τουρνουά της Σανγκάης, ο Τσιτσιπάς έγινε ο πρώτος Έλληνας τενίστας που εξασφάλισε την παρουσία του στο ATP Finals και έκτος κατά σειρά μετά τους μετά τους Ναδάλ, Τζόκοβιτς, Φέντερερ, Τιμ και Μεντβέντεφ.

Γιατί έγραψε «Kαλοβελωνιές» ο Τσιτσιπάς στην κάμερα μετά τη νίκη του επί του Τζόκοβιτς (vid)

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα: