Κύργιος - Τσιτσιπάς 2-1: Του έδωσε τα παπούτσια στο... χέρι (highlights)

Στον τελικό ο Ελληνοαυστραλός έκανε το δικό του... σόου στη διάρκεια του αγώνα - Θα αντιμετωπίσει τον Μεντβέντεφ

Κύργιος - Τσιτσιπάς 2-1: Του έδωσε τα παπούτσια στο... χέρι (highlights)

Η πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά στο Citi Open σταμάτησε στον Νικ Κύργιο, ο οποίος ήταν ο μεγάλος νικητής στον μεταξύ τους μεγάλο ημιτελικό. Ο Ελληνοαυστραλός μέσα σε 2 ώρες και 7 λεπτά, επικράτησε 2-1 σετ (6-4, 3-6, 7-6 (7)) και προκρίθηκε στον τελικό.

Ο Κύργιος έχοντας πέντε τίτλους στην καριέρα του, φτάνει για 9η φορά σε τελικό πετυχαίνοντας τη 19η νίκη απέναντι σε παίκτη του top-10 και την Κυριακή θα παίξει για 9η φορά σε τελικό έχοντας ήδη 5 τίτλους στην καριέρα του.

Ζενγκ - Σάκκαρη 2-0: Της έκοψε τη φόρα (highlights)

Τσιτσιπάς και Κύργιος θα συναντηθούν και στο Rogers Cup στο Μόντρεαλ ενώ ο πρώτος είχε 39 winners και 11 αβίαστα λάθη και ο δεύτερος που ήταν ο μεγάλος νικητής 43 winners και 25 αβίαστα λάθη ενώ ξεπέρασε τους 100 άσους στο τουρνουά.

Ο Κύργιος έκανε το δικό του σόου στη διάρκεια του αγώνα όταν έδωσε στον Τσιτσιπά ένα ζευγάρι παπούτσια μετά το γνωστό πρόβλημα που αντιμετώπισε χθες.

Ο Κύργιος στον τελικό θα αντιμετωπίσει τα μεσάνυχτα τον Daniil Medvedev, ο οποίος στον άλλο ημιτελικό επικράτησε του Peter Gojowczyk με 2-0 σετ (6-2, 6-2).