Απόσυρση Ναδάλ από το Παρίσι, ξανά στο Νο 1 ο Νόβακ Τζόκοβιτς!

Ο Ισπανός άσος δεν θα μετάσχει ούτε στο Masters του Παρισιού, έτσι χάνει την πρωτιά στην παγκόσμια κατάταξη από τον «Νόλε».

Απόσυρση Ναδάλ από το Παρίσι, ξανά στο Νο 1 ο Νόβακ Τζόκοβιτς!

Τα προβλήματα τραυματισμού εξακολουθούν να ταλανίζουν τον Ραφαέλ Ναδάλ, κοστίζοντάς του τόσο τη συμμετοχή σε ένα ακόμη τουρνουά, όσο και την πρώτη θέση στην παγκόσμια κατάταξη της ATP.

Όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη (31/10) ο ίδιος, οι ενοχλήσεις που νιώθει στους κοιλιακούς δεν θα του επιτρέψουν να λάβει μέρος στο τουρνουά της σειράς Masters 1000 στο Παρίσι. Ο Ναδάλ τόνισε ότι το πρόβλημα εντείνεται όταν επιχειρεί σερβίς, με τους γιατρούς του να τον συμβουλεύουν να μη ρισκάρει τη συμμετοχή του στο Paris Masters.

Αυτό σημαίνει ότι ο 32χρονος Ισπανός χάνει τους βαθμούς που είχε κερδίσει στην αντίστοιχη περσινή διοργάνωση -είχε φτάσει μέχρι τους «8»- και ταυτόχρονα το Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης, το οποίο θα περάσει εκ νέου στον επανακάμψαντα Νόβακ Τζόκοβιτς.

Μάλιστα, αυτό θα συμβεί ανεξάρτητα από την πορεία του «Νόλε» στο τουρνουά του Παρισιού, με τον Σέρβο άσο να επιστρέφει στην κορυφή του κόσμου ύστερα από 2 ολόκληρα χρόνια, διάστημα στο οποίο ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, αλλά και παρατεταμένο ντεφορμάρισμα.