Wimbledon: Στον τελικό και ο Αλκαράθ με επίδειξη δύναμης απέναντι στον Μεντβέντεφ (highlights)

Ο Κάρλος Αλκαράθ έγινε ο δεύτερος φιναλίστ του κυριακάτικου (16/7) τελικού ανδρών στο Wimbledon, συντρίβοντας με 3-0 τον Ντανίλ Μεντβέντεφ στον ημιτελικό.

Wimbledon: Στον τελικό και ο Αλκαράθ με επίδειξη δύναμης απέναντι στον Μεντβέντεφ (highlights)

Δεν χρειάστηκε να περιμένουμε πολύ για να μάθουμε τον δεύτερο φιναλίστ του φετινού τελικού ανδρών στο Wimbledon, μετά την πρόκριση του ΝόβακΤζόκοβιτς σε βάρος του ΓιάνικΣίνερ σε τρία σετ νωρίτερα την Παρασκευή (14/7).

Ο Κάρλος Αλκαράθ έκανε επίδειξη δύναμης στον δεύτερο χρονικά ημιτελικό της Παρασκευής (14/7) με αντίπαλο τον Ντανίλ Μεντβέντεφ, τον οποίο νίκησε με... συνοπτικές διαδικασίες (6-3, 6-3, 6-3) μέσα σε μόλις 1 ώρα και 49 λεπτά, για να προκριθεί στον τελικό της Κυριακής (16/7).

O 20χρονος Ισπανός έσπασε το σερβίς του αντιπάλου του 6 φορές (!), προκάλεσε επανειλημμένα τα επιφωνήματα θαυμασμού του κοινού και έκανε το 2-1 στις νίκες κόντρα στον Ρώσο, παίρνοντας και άτυπη ρεβάνς για την προ διετίας ήττα στον 2ο γύρο του Wimbedon.

Αυτή θα είναι η παρθενική συμμετοχή του Αλκαράθ στον τελικό του βρετανικού grand slam και η τρίτη του κόντρα με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, με τον οποίο βρίσκεται στο 1-1. Τελευταία τους συνάντηση φυσικά ο τελικός του πρόσφατου Roland Garros, όπου ο Σέρβος επικράτησε εύκολα μετά τον τραυματισμό του Ισπανού στις αρχές του τρίτου σετ.