Roland Garros: Στον τελικό ο Τζόκοβιτς νικώντας (3-1) τον τραυματία Αλκαράθ που δεν τα παράτησε!

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς νίκησε (3-1 σετ) στον πρώτο ημιτελικό του Roland Garros τον Κάρλος Αλκαράθ που ολοκλήρωσε τον αγώνα τραυματίας. Αντίπαλος του Σέρβου ο νικητής του έτερου ημιτελικού Ρουντ - Ζβέρεφ

Roland Garros: Στον τελικό ο Τζόκοβιτς νικώντας (3-1) τον τραυματία Αλκαράθ που δεν τα παράτησε!

Ένα βήμα από την κατάκτηση του 23ου grand slam (αριθμός που θα τον καταστήσει μοναδικό ρέκορντμαν των κορυφαίων τουρνουά...) είναι ο Νόβακ Τζόκοβιτς μετά την επικράτηση του στον ημιτελικό του Roland Garros επί του Κάρλος Αλκαράθ με 3-1 σετ (6-3, 5-7, 6-1, 6-1), ο οποίος αγωνίστηκε τραυματίας στα τελευταία δύο σετ...

Ο αγώνας στα πρώτα δύο σετ ήταν κορυφαίου επιπέδου με τους δύο τενίστες (Nο1 ο Ισπανός και Νο2 στην παγκόσμια κατάταξη ο Σέρβος) να μας χαρίζουν τρομερό θέαμα.

Από το σημείο του τραυματισμού του (εξαιτίας του ο «Νόλε» πήρε ένα γκέιμ στα ...χαρτιά), στο ξεκίνημα του 3ου σετ, ο Ίβηρας ήταν φανερό ότι δεν μπορούσε να παίξει στον ίδιο ρυθμό με τον Βαλκάνια να καθαρίζει την αναμέτρηση παραχωρώντας από ένα γκέιμ στα δύο τελευταία.

Στον Kυριακάτικο τελικό (11/06, 16.00) ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στον Ρουντ και τον Ζβέρεφ.