Parma Ladies Open: Σαν... σίφουνας η Σάκκαρη, 2-0 την Κόβινιτς και πρόκριση στον τελικό

Χωρίς να αφήσει περιθώρια στην αντίπαλο της, η Μαρία Σάκκαρη επιβλήθηκε 2-0 σετ και προκρίθηκε στον τελικό του Όπεν της Πάρμα

Parma Ladies Open: Σαν... σίφουνας η Σάκκαρη, 2-0 την Κόβινιτς και πρόκριση στον τελικό

Δεν καταλαβαίνει από κακοκαιρίες η Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα αθλήτρια ήταν εξαιρετική απέναντι στην Ντάνκα Κόβινιτς και με αποστομωτική εμφάνιση στο δεύτερο σετ, νίκησε 2-0 και προκρίθηκε στον τελικό του Parma Ladies Open. Εκεί θα συναντήσει την νικήτρια του έτερου ημιτελικού, ανάμεσα στην Μπόγκναν και τη Μάγια – Σέριφ.

Σε ό,τι αφορά το ματς, η Σάκκαρη μπήκε με το πόδι πατημένο στο… γκάζι, καθώς προηγήθηκε με 3-0 κάνοντας δύο μπρέικ, ωστόσο κάπου εκεί η Κόβινιτς αντέδρασε και σε συνδυασμό με την σταδιακή πτώση της Ελληνίδας το 3-0 έγινε… 3-4. Η Σάκκαρη συνήλθε υπερασπίστηκε το σερβίς της και στο 5-5 έκανε το τρίτο της μπρέικ, παίρνοντας τελικά το σετ με 7-5, αποφεύγοντας τη διαδικασία του τάι-μπρέικ.

Το δεύτερο σετ άρχισε πιο δύσκολα για τη Μαρία, καθώς οι δύο αθλήτριες πήγαιναν μαζί μέχρι το 2-2, αλλά 27χρονη έκανε δύο σερί μπρέικ, φτάνοντας στο 5-2 και στο τέλος έκλεισε το σετ με το δικό της σερβίς με το πολύ άνετο 6-2.