US Open: Πρώτο παιχνίδι στο Louis Armstrong η Σάκκαρη

Μετά από τη δύσκολη νίκη στην πρεμιέρα κόντρα στην Τατιάνα Μαρία, η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Κινέζα και Νο75 του κόσμου Ξιγιού Γουάνγκ στο παιχνίδι που θα ανοίξει την αυλαία (18:00 GR) στο Louis Armstrong την Τετάρτη (31/8).

US Open: Πρώτο παιχνίδι στο Louis Armstrong η Σάκκαρη

Σάκκαρη και Γουάνγκ θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά με την 27χρονη Ελληνίδα τενίστρια και περσινή ημιφιναλίστ να στοχεύει στην πρόκριση στον 3ο γύρο για 4η συνεχόμενη χρονιά στο US Open.

Στις 19:00 GR, στο Arthur Ashe, θα ξεκινήσει η αναμέτρηση του Άντι Μάρεϊ κόντρα στον 25χρονο wild card Αμερικανό και Νο811 του κόσμου, Εντουάρντο Νάβα, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει το παιχνίδι της Κόρι Γκοφ με τη Ρουμάνα Έλενα Γκαμπριέλα Ρούσε.

Στο πρώτο παιχνίδι του απογευματινού προγράμματος (02:00GR), το οποίο αναμένεται να συγκεντρώσει και τα περισσότερα βλέμματα, η Σερίνα Γουίλιαμς θα αντιμετωπίσει την Νο2 του κόσμου, Ανέτ Κόνταβεϊτ στο (ίσως) τελευταίο ματς στην καριέρα της 40χρονης Αμερικανίδας.

Αμέσως μετά (όχι πριν τις 04:00 GR) ο κάτοχος του τίτλου Ντανίλ Μεντβέντεφ θα αντιμετωπίσει τον Γάλλο Άρθουρ Ρίντερκνες στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας το κεντρικό court.

Στο Louis Armstrong, εκτός από τη Σάκκαρη θα αγωνιστεί και ο Νικ Κύρργιος στο 3ο κατά σειρά παιχνίδι της ημέρας στο 2ο μεγαλύτερο court του τουρνουά έχοντας αντίπαλο τον Γάλλο Μπενζαμά Μπονζί.

Στις 02:00 GR θα αγωνιστεί ο Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ, απέναντι στον επικίνδυνο Βρετανό Τζακ Ντρέιπερ, ενώ σ’ ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της ημέρας η Βραζιλιάνα Μπεατρίζ Χαντάν Μάια θα παίξει κόντρα στην πρωταθλήτρια του 2019 Μπιάνκα Αντρέσκου, το οποίο και θα κλείσει το πρόγραμμα του Louis Armstrong.

Από εκεί και πέρα η Ονς Ζαμπέρ θα αντιμετωπίσει την Αμερικανίδα Ελίζαμπεθ Μάντλικ, στο πρώτο παιχνίδι του Grandstand, ενώ αμέσως μετά ο Ματεό Μπερετίνι θα παίξει κόντρα στον Γάλλο Ούγκο Γκρενιέ.

Πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση αναμένεται να είναι ο αμερικανικός “εμφύλιος” μεταξύ του Τόμι Πολ και του Σεμπάστιαν Κόρντα, ενώ η περσινή φιναλίστ Λέιλα Φερνάντεζ θα αντιμετωπίσει την Λιουντμίλα Σαμσόνοβα.

Στο court 17 θα αγωνιστεί ο Κάσπερ Ρουντ στο επικίνδυνο παιχνίδι απέναντι στον Ολλανδό Τιμ φαν Ριχτόφεν, το οποίο θα ακολουθήσει την αναμέτρηση της Άλισον Ρίσκε με την Καμίλα Οσάριο με τη νικήτρια να διασταυρώνεται με την αντίστοιχη νικήτρια του αγώνα της Σάκκαρη με τη Γουάνγκ.

Το πρόγραμμα στα τρία κεντρικά courts

ARTHUR ASHE STADIUM (ώρα έναρξης 19:00GR)
1. A. Murray v E. Nava
2. E. Rusev v. C. Gauff (12)

Όχι πριν τις 02:00GR
3. S. Williams v A. Kontaveit (2)
4. D. Medvedev (1) v A. Rinderknech

LOUIS ARMSTRONG STADIUM (ώρα έναρξης 18:00GR)
1. X. Wang v M. Sakkari (3)
2. M. Keys (20) v C. Giorgi (23)
3. N. Kyrgios v A. Bonzi

Όχι πριν τις 02:00GR
4. J. Draper v F. Auger-Aliassime (6)
5. B. Haddad Maia (15) v B. Andreescu

GRANDSTAND – (ώρα έναρξης 18:00GR)
1. O. Jabeur (5) v E. Mandlik
2. H. Grenier v M. Berrettini (13)
3. T. Paul (13) v S. Korda
4. L. Fernandez (14) v L. Samsonova

tennis24.gr