Ξεκινούν σε Στουτγκάρδη και Νότιγχαμ οι Τσιτσιπάς και Σάκκαρη

Ξανά στη δράση επιστρέφουν την Τρίτη (7/6) η Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με αγώνες σε Νότιγχαμ και Στουτγκάρδη αντίστοιχα.

Ξεκινούν σε Στουτγκάρδη και Νότιγχαμ οι Τσιτσιπάς και Σάκκαρη

Μετά την παρουσία τους στο Roland Garros, οι Μαρία Σάκκαρη και Στέφανος Τσιτσιπάς στρέφουν την προσοχή τους στη σεζόν που ξεκινάει στο γρασίδι.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα συμμετάσχει στο τουρνουά του Νότιγχαμ ξεκινώντας τις υποχρεώσεις της την Τρίτη (7/6) στις 13.00 με αντίπαλο τη νεαρή Καμίλα Οσόριο.

Η 20χρονη Κολομβιανή βρίσκεται επί του παρόντος στο Νο47 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA, ενώ θυμίζουμε ότι η Σάκκαρη είναι η αθλήτρια με την υψηλότερη θέση στο τουρνουά του Νότιγχαμ.

Την ίδια μέρα ξεκινάει τις υποχρεώσεις του στο Όπεν της Στουτγκάρδης και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος στις 16.00 μαζί με τον αδελφό του Πέτρο θα αντιμετωπίσουν τους Άντρε Γκόρανσον (Σουηδία) και Μπεν ΜακΛάχλαν (Ιαπωνία) στο διπλό.

Ο Έλληνας άσος θα αγωνιστεί φυσικά και στο μονό των ανδρών, με τον πρώτο του αγώνα να είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη (8/6). Ο αντίπαλός του θα προκύψει από το ζευγάρι των Μαξίμ Κρέσι (ΗΠΑ) και Ντομινίκ Στρίκερ (Ελβετία).