Roland Garros: Αντίπαλος του Τσιτσιπά ο νεαρός Χόλγκερ Ρούνε

Ο 19χρονος Χόλγκερ Ρούνε θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στους «16» του Roland Garros, καθώς επικράτησε του Ούγκο Γκαστον με 3-0 σετ (6-3, 6-3, 6-3).

Roland Garros: Αντίπαλος του Τσιτσιπά ο νεαρός Χόλγκερ Ρούνε

Απέναντι στον Χόλγκερ Ρούνε θα βρεθεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς για τη φάση των «16» του Roland Garros. Ο νεαρός Δανός συνέτριψε με 3-0 σετ (6-3, 6-3, 6-3) τον Ούγκο Γκαστόν και πήρε το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο, όπου και θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Έλληνα πρωταθλητή.

Το όνομα του Ρούνε είναι λογικό να μην ακούγεται γνωστό στους φίλους του τένις, δεδομένου ότι πρόκειται για πιτσιρίκι μόλις 19 ετών, το οποίο έκανε το «μπαμ» πριν από πολύ λίγες εβδομάδες όταν επικράτησε του Αλεξάντερ Ζβέρεφ και μάλιστα σε straight sets (6-3, 6-2) στο τουρνουά Bavarian International.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα συναντηθούν σε οποιοδήποτε επίπεδο οι Τσιτσιπάς και Ρούνε (Νο40 στην παγκόσμια κατάταξη της ATP). Θυμίζουμε ότι ο Έλληνας άσος είχε προκριθεί νωρίτερα με 3-0 σετ (6-2, 6-2, 6-1) σε βάρος του Σουηδού Μίκαελ Ίμερ, αποδίδοντας εξαιρετικό τένις καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.