Roland Garros: «Πάρτι» του Τσιτσιπά με τον Ίμερ σε μιάμιση ώρα! (highlights)

Στους «16» του Roland Garros πέρασε με χαρακτηριστική άνεση ο Στέφανος Τσιτσιπάς, επικρατώντας με 3-0 (6-2, 6-2, 6-1) του Μίκαελ Ίμερ μέσα σε 1 ώρα και 32 λεπτά αγώνα!

Roland Garros: «Πάρτι» του Τσιτσιπά με τον Ίμερ σε μιάμιση ώρα! (highlights)

Σε... υγιεινό περίπατο μετέτρεψε ο Στέφανος Τσιτσιπάς την αναμέτρησή του με αντίπαλο τον Μίκαελ Ίμερ για τον 3ο γύρο του Roland Garros. Ο Έλληνας πρωταθλητής «καθάρισε» τον νεαρό Σουηδό μέσα σε κάτι περισσότερο από μιάμιση ώρα αγώνα με 3-0 σετ (6-2, 6-2, 6-1) και προκρίθηκε πανηγυρικά στους «16» του γαλλικού Slam.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι του Τσιτσιπά δεν είχε απολύτως καμία σχέση με τις μάχες του απέναντι στους Λορέντσο Μουσέτι και Ζντένεκ Κόλαρ. Αυτή τη φορά ο Στέφανος κυριάρχησε απόλυτα από το ξεκίνημα του ματς και δεν άφησε ποτέ το... πόδι από το γκάζι. Σε συνδυασμό με τη δεδομένη ποιοτική του ανωτερότητα, ο αγώνας μετατράπηκε σε παράσταση για έναν ρόλο.

Ο Τσιτσιπάς δεν απειλήθηκε ποτέ στο δικό του σερβίς, αντιμετωπίζοντας όλο κι όλο ένα μπρέικ-πόιντ σε ολόκληρο το ματς! Αντίθετα, ο ίδιος «έσπασε» συνολικά 7 φορές (σε 12 ευκαιρίες) το σερβίς του Σουηδού, ο οποίος η αλήθεια είναι ότι δεν απέδωσε ανάλογα με το ταλέντο του, κάτι βεβαίως που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στο κυριαρχικό παιχνίδι του αντιπάλου του.

Αυτή ήταν η τέταρτη φορά που αναμετρώνται στην καριέρα τους οι συγκεκριμένοι αθλητές, με τον Έλληνα άσο να φτάνει πλέον το ρεκόρ του απέναντι στον Ίμερ στο επιβλητικό 4-0. Επόμενος αντίπαλος του Στέφανου στους «16» του γαλλικού Όπεν θα είναι ο νικητής του αγώνα ανάμεσα στον 19χρονο Δανό Χόλγκερ Ρούνε και τον 21χρονο Γάλλο Ούγκο Γκαστόν.