Μουσέτι - Τσιτσιπάς 2-3: Η ανατροπή της χρονιάς από τον μαγικό Στέφανο!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επέστρεψε από το 2-0 για να επιβληθεί με 2-3 του Λορέντζο Μουσέτι και να πάρει την πρόκριση στον β' γύρο του Roland Garros!

Μουσέτι - Τσιτσιπάς 2-3: Η ανατροπή της χρονιάς από τον μαγικό Στέφανο!

Σε ένα συγκλονιστικό ματς που διήρκησε 3 ώρες και 34 λεπτά, ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγύρισε μία επική πρόκριση στον δεύτερο γύρο του Roland Garros με εντυπωσιακή ανατροπή επί του Λορέντζο Μουσέτι.

Ο Ιταλός τενίστας προηγήθηκε με 2-0 του Έλληνα πρωταθλητή, όμως ο δεύτερος βρήκε τα ψυχικά αποθέματα για να μετατρέψει ένα διαφαινόμενο αποκλεισμό σε μία πανηγυρική πρόκριση!

Το Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης προηγήθηκε με 1-4 στα game, όμως ο Ιταλός τενίστας επέστρεψε στο πρώτο σετ και επιβλήθηκε με 7-5! Στο δεύτερο σετ ο Μουσέτι έκανε το 4-0, φτάνοντας τα επτά κερδισμένα game στη σειρά, επικρατώντας τελικά με 6-4!

Κάπου εκεί, ο Στέφανος άρχισε να συνέρχεται, αφού μέχρι εκείνο το σημείο βρισκόταν πλήρως εκτός ρυθμού για μειώσει σε 2-1 και να παραμείνει ζωντανός, επικρατώντας με 2-6!

Το ίδιο μοτίβο συνεχίστηκε και στο 4ο σετ με τον Έλληνα τενίστα να κυριαρχεί στο κορτ για το 3-6! Τελικά, ο Τσιτσιπάς ολοκλήρωσε την ανατροπή με 2-6 στο τελευταίο σετ, αφού ήταν σαφές ότι ο Ιταλός είχε παραδώσει τα όπλα και την ελπίδα του να προκριθεί. Επόμενος αντίπαλος για τον Στέφανο ο Τσέχος Ζντένεκ Κόλακ, Νο114 στον κόσμο.