Monte Carlo Masters: «Αέρας» στον τελικό ο Τσιτσιπάς, 2-0 τον Ζβέρεφ! (vids)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετέτρεψε σε... περίπατο τον ημιτελικό κόντρα στον Σάσα Ζβέρεφ και με 2-0 σετ (6-4, 6-2) προκρίθηκε πανηγυρικά στον τελικό του Monte Carlo Masters. Αντίπαλός του θα είναι ο Ισπανός Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς-Φοκίνα.

Monte Carlo Masters: «Αέρας» στον τελικό ο Τσιτσιπάς, 2-0 τον Ζβέρεφ! (vids)

Έτοιμος να υπερασπιστεί τον τίτλο που κέρδισε πέρσι στο Μόντε Κάρλο είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας πρωταθλητής μετέτρεψε σε παράσταση για έναν ρόλο τον ημιτελικό απέναντι στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ και με νίκη 6-4, 6-2 πέρασε με ανέλπιστη ευκολία στον μεγάλο τελικό του Monte Carlo Masters!

Ο Τσιτσιπάς ήταν πολύ σταθερός και με αποτελεσματικές άμυνες στο σερβίς του Γερμανού μπήκε εξαρχής σε θέση ισχύος και δεν κοίταξε ποτέ πίσω. Μάλιστα, το ματς γινόταν όλο και πιο εύκολο όσο περνούσε η ώρα, καθώς ο Ζβέρεφ εκνευριζόταν όλο και περισσότερο με τα αβίαστα λάθη του, ιδίως στο φιλέ.

Αυτή ήταν η έβδομη νίκη του Τσιτσιπά στις αναμετρήσεις του με τον Ζβέρεφ σε σύνολο 10 αγώνων. Αντίπαλος του κορυφαίου Έλληνα τενίστα όλων των εποχών στον μεγάλο τελικό της Κυριακής (17/4) θα είναι ο Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς-Φοκίνα από την Ισπανία, ο οποίος νωρίτερα επικράτησε του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ στον έτερο ημιτελικό.