Όπεν Βιέννης: Ο Τσιτσιπάς ξεκινά απέναντι στον Ντιμιτρόφ

Τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ θα αντιμετωπίσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον 1ο γύρο του Όπεν της Βιέννης που αρχίζει τη Δευτέρα (25/10).

Όπεν Βιέννης: Ο Τσιτσιπάς ξεκινά απέναντι στον Ντιμιτρόφ

Ένα από τα πολύ δυνατά ονόματα του παγκόσμιου τένις θα κληθεί να αποκλείσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον 1ο γύρο του Vienna Open που ξεκινά την προσεχή Δευτέρα (25/10) στην πρωτεύουσα της Αυστρίας.

Ο λόγος για τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, τον 30χρονο Βούλγαρο Νο21 στον κόσμο, ο οποίος το 2017 είχε... σκαρφαλώσει μέχρι το Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης της ATP. O Nτιμιτρόφ βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, προερχόμενος από μια εξαιρετική πορεία στο πρόσφατο Indian Wells, όπου έφτασε μια ανάσα από τον τελικό.

Στο συγκεκριμένο τουρνουά ο έμπειρος Βούλγαρος τενίστας απέκλεισε κατά σειρά τον Αμερικανό Ράιλι Οπέλκα, τον κάτοχο του πρόσφατου US Open, Ντανίλ Μεντβέντεφ, αλλά και τον Πολωνό Χούμπερτ Χούρκατς, για να αποκλειστεί στον ημιτελικό από τον Βρετανό Κάμερον Νόρι.

Τσιτσιπάς και Ντιμιτρόφ είχαν συναντηθεί και πέρσι στο ίδιο τουρνουά, με τον Βούλγαρο να επικρατεί τότε με 6-7 (5), 6-4, 6-3. Οι δύο αθλητές έχουν αγωνιστεί άλλη μία φορά, στο Roland Garros του 2020, όταν ο Έλληνας πρωταθλητής είχε επιβληθεί σε straight sets με 6-3, 7-6 (9), 6-2.