Τσιτσιπάς: «Όταν κάποιος είναι στο μάτι του κόσμου...»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε την πρώτη του ανάρτηση μετά τον αποκλεισμό του στο US Open από τον Ισπανό, Κάρλος Αλκαράθ.

Τσιτσιπάς: «Όταν κάποιος είναι στο μάτι του κόσμου...»

Ο Κάρλος Αλκαράθ σταμάτησε τον Στέφανο Τσιτσιπά στο US Open. Ο Έλληνας πρωταθλητής στην πρώτη του ανάρτηση μετά τον αποκλεισμό του στο US Open, κάνει τον απολογισμό του και δίνει το σύνθημα για τη συνέχεια.

«Έχει περάσει ένα λεπτό από τότε που πήρα χρόνο να ξεκουραστώ ή χρόνο για τον εαυτό μου. Πάντα νιώθω ότι βιάζομαι και πρέπει να προχωρήσω με κάποιον τρόπο, αλλά σιγά -σιγά έμαθα ότι δεν είναι απαραίτητα αυτός ο σωστός τρόπος. Η σιωπή και η μοναξιά μπορούν επίσης να οδηγήσουν σε πρόοδο.

Με τα χρόνια έχω αποστασιοποιηθεί τόσο πολύ με τη δουλειά και τα ταξίδια που δεν είχα το χρόνο να επιτρέψω στον εαυτό μου να νιώσει τόσο ευτυχισμένος ή λυπημένος όσο θα έπρεπε.

US Open: Ο Τσιτσιπάς αποκλείστηκε από τον Αλκαράθ

Όταν κάποιος είναι στο μάτι του κόσμου, οι άλλοι βλέπουν και προσέχουν μόνο τα ψηλά, αλλά δεν γνωρίζουν τα χαμηλά. Σε ένα συγκεκριμένο σημείο, το όλο πράγμα με άγγιξε και ήταν μια εμπειρία που μου άνοιξε τα τουλάχιστον.

Τσιτσιπάς: «Όλοι ξαφνικά εναντίον μου. Το μόνο που έκανα ήταν να αλλάξω τα ιδρωμένα ρούχα»

Δώστε έμφαση στην ευημερία σας, αγαπήστε όσο μπορείτε και αφιερώστε αυτόν τον επιπλέον χρόνο για τον εαυτό σας. Σύντομα θα ακολουθήσει η εκπλήρωση και η ικανοποίηση».