Rogers Cup: Ο Ουμπέρ ξανά αντίπαλος του Τσιτσιπά

Μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Ουγκό Ουμπέρ θα βρεθεί ξανά στον δρόμο του Στέφανου Τσιτσιπά, αυτή τη φορά στο πλαίσιο του Rogers Cup.

Rogers Cup: Ο Ουμπέρ ξανά αντίπαλος του Τσιτσιπά

Λίγες εβδομάδες μετά τη συνάντησή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Ουγκό Ουμπέρ θα συναντηθούν ξανά σε επίσημο παιχνίδι, αυτή τη φορά στο πλαίσιο του Rogers Cup.

Ο νεαρός Γάλλος (Νο26 στον κόσμο) επικράτησε του Λορέντσο Σονέγκο (Νο25) από την Ιταλία με 6-3, 6-4, σφραγίζοντας έτσι την πρόκρισή του για τον 2ο γύρο του σπουδαίου τουρνουά, όπου τον περιμένει ο Τσιτσιπάς.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Αποκλείστηκε ο Τσιτσιπάς, νίκη με 2-1 ο Ουμπέρ

Ο Έλληνας άσος, ο οποίος πλέον βρίσκεται στο Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης της ATP, πέρασε χωρίς αγώνα τον 1o γύρο και καλείται να πάρει την άτυπη ρεβάνς από τον Ουμπέρ, ο οποίος τον είχε αποκλείσει στα προημιτελικά του Ολυμπιακού τουρνουά τένις ανδρών.

Rogers Cup: Στην ίδια πλευρά του ταμπλό Τσιτσιπάς και Ναδάλ

Θυμίζουμε ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται στην ίδια πλευρά του ταμπλό του Rogers Cup με τον Ραφαέλ Ναδάλ, τον οποίο ενδέχεται να συναντήσει στα ημιτελικά. Ο Ισπανός στο 2ο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Τζορτζ Λόιντ Χάρις, ο οποίος απέκλεισε πρόσφατα τον Ισπανό από το τουρνουά της Ουάσινγκτον.