Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Αποκλείστηκε ο Τσιτσιπάς, νίκη με 2-1 ο Ουμπέρ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε από τον Ουγκό Ουμπέρ με 2-1 στα σετ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Ολυμπιακού τουρνουά τένις ανδρών.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Αποκλείστηκε ο Τσιτσιπάς, νίκη με 2-1 ο Ουμπέρ

Δεν τα κατάφερε ο Στέφανος Τσιτσιπάς κόντρα στον Ουγκό Ουμπέρ στα προημιτελικά του Ολυμπιακού τουρνουά τένις ανδρών. Ο Έλληνας πρωταθλητής άρχισε ιδανικά το ματς, κερδίζοντας το πρώτο σετ με 6-2, όμως η συνέχεια δεν ήταν αυτή που θα ήθελε. Στο δεύτερο σετ, ο Γάλλος ισοφάρισε τα σετ σε 1-1 στο τάι μπρέικ.

Στον τελευταίο πόντο του σετ, μάλιστα, ο Τσιτσιπάς τραυματίστηκε και έδειξε να αντιμετωπίζει πρόβλημα στο δεξί γόνατο. Ωστόσο, αφού δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες το ματς συνεχίστηκε κανονικά. Στο τρίτο σετ, ο Γάλλος κυριάρχησε, επικρατώντας με την βοήθεια δύο γρήγορων μπρέικ με 6-2.

Με τον στόχο ενός μεταλλίου στο μονό ανδρών να φεύγει οριστικά από το τραπέζι για τον Έλληνα τενίστα, ο Τσιτσιπάς πλέον στρέφει την προσοχή του στο μικτό διπλό, όπου μαζί με την Μαρία Σάκκαρη, η οποία επίσης αποκλείστηκε στο μονό γυναικών από την Σβιτολίνα, θα διεκδικήσουν μαζί μία διάκριση για την Ελλάδα.