Rogers Cup: Στην ίδια πλευρά του ταμπλό Τσιτσιπάς και Ναδάλ

Στην ίδια πλευρά του Rogers Cup με τον Ραφαέλ Ναδάλ βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς. 

Rogers Cup: Στην ίδια πλευρά του ταμπλό Τσιτσιπάς και Ναδάλ

Δύσκολο μονοπάτι θα χρειαστεί να διανύσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκειμένου να κατακτήσει τον τίτλο του Rogers Cup. Συγκεκριμένα ο Έλληνας πρωταθλητής βρίσκεται στην ίδια πλευρά του ταμπλό μαζί με τον Ραφαέλ Ναδάλ.

Οι δύο σπουδαίοι τενίστας θα βρεθούν μόνο στα ημιτελικά. Ο Τσιτσιπάς θα περάσει απευθείας στον δεύτερο γύρο, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει με το νικητή του ζευγαριού Ουμπέρ - Σονέγκο. Ο Γάλλος είχε αποκλείσει τον Στέφανο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Σε περίπτωση πρόκρισης υποψήφιοι αντίπαλοι του Τσιτσιπά είναι οι Κάρεν Κατσάνοφ, Άσλαν Καράτσεφ και Κάμερον Νόρι. Από την άλλη ο Ναδάλ θα κληθεί στο δεύτερο γύρο να αγωνιστεί με τον Τζορτζ Λόιντ Χάρις, ο οποίος απέκλεισε πρόσφατα τον Ισπανό από το τουρνουά της Ουάσινγκτον. Στον τρίτο γύρο ο Ναδάλ θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Ράιλι Οπέλκα, Νικ Κύργιο και Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ.

Από την άλλη πλευρά του ταμπλό βρίσκεται το Νο 1 της διοργάνωσης, Ντανίλ Μεντβέντεφ. Εκτός του Ρώσου ξεχωρίζουν και οι συμμετοχές των Αντρέι Ρούμπλεφ και Ντένις Σαποβάλοφ.