Tσιτσιπάς: «Έχω μείνει άφωνος δεν μπορώ να περιγράψω αυτό που ένιωσα» (vid)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τη μεγάλη νίκη επί του Ραφαέλ Ναδάλ που του έδωσε την πρόκριση στα ημιτελικά του Australian Open.

Tσιτσιπάς: «Έχω μείνει άφωνος δεν μπορώ να περιγράψω αυτό που ένιωσα» (vid)

Μία από τις μεγαλύτερες νίκες στην καριέρα του κατέκτησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς κόντρα στον Ραφαέλ Ναδάλ για το θεσμό του Australian Open.

Τσιτσιπάς: Ο Μεντβέντεφ στο δρόμο του προς τον τελικό του Australian Open

Ο Έλληνας πρωταθλητής αν και έχασε τα δύο σετ μπόρεσε στη συνέχεια να βρει τα ψυχικά αποθέματα και να κατακτήσει με τεράστια ανατροπή την πρόκριση στα ημιτελικά του πρώτου Grand Slam της σεζόν.

Ο τελευταίος πόντος της επικής πρόκρισης! (vid)

Μετά το σπουδαίο του επίτευγμα δεν είχε λόγια να περιγράψει τα συναισθήματα του για το γεγονός πως άφησε εκτός συνέχειας τον Ισπανό πρωταθλητή.

Ναδάλ: «Έχασα από έναν εκ των κορυφαίων»

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Έχω μείνει άφωνος. Δεν έχω λόγια να περιγράψω τι συνέβη στο γήπεδο. Το τένις μου μιλάει από μόνο του. Είναι απίστευτο το συναίσθημα, όταν μάχεσαι σε αυτό το επίπεδο και τα αφήνεις όλα στο κορτ. Σήμερα ξεκίνησα νευρικά. Όμως, δεν ξέρω τι συνέβη μετά το 3ο σετ. Πέταξα σαν μικρό πουλί, όλα δούλεψαν για εμένα. Είναι δύσκολο να περιγράψω αυτό που ένιωσα».