Australian Open: Πρεμιέρα την Τρίτη (9/2) για Σάκκαρη και Τσιτσιπά

Την Τρίτη (9/2) θα κάνουν πρεμιέρα στο φετινό Australian Open η Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς. 

Australian Open: Πρεμιέρα την Τρίτη (9/2) για Σάκκαρη και Τσιτσιπά

Γνωστοποιήθηκε το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του Australian Open στο οποίο παίρνουν μέρος η Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Οι δύο εκπρόσωποι της Ελλάδας στο πρώτο Grand Slam της σεζόν θα κάνουν πρεμιέρα την Τρίτη (9/2).

Australian Open: Με Σιμόν ο Τσιτσιπάς στον α’ γύρο και στο βάθος Ναδάλ!

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα βρει στο δρόμο της την Κριστίνα Μλαντένοβιτς. Η 27χρονη τενίστρια ήταν στο Νο. 10 της παγκόσμιας κατάταξης και πλέον στο Νο. 50 και έχει δύο προημιτελικούς σε Grand Slam σε Παρίσι και Νέα Υόρκη. Οι δύο τους έχουν αναμετρηθεί μία φορά το 2019 στη Ρώμη με τη Σάκκαρη να κατακτά τη νίκη.

Australian Open: Με Μλαντένοβιτς η Σάκκαρη

Από την πλευρά του ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί αρχικά κόντρα στον Ζιλ Σιμόν, ενώ στη συνέχεια δεν αποκλείεται να βρεθεί αντιμέτωπος με τον Θανάση Κοκκινάκη που παίζει με τον Νοτιοκορεάτη Κουόν στην πρεμιέρα. Η κλήρωση του Έλληνα πρωταθλητή διασταυρώνεται με εκείνη του Ραφαέλ Ναδάλ τον οποίο ίσως βρει στα προημιτελικά.

Σάκκαρη: Δεν θα γίνει ο τελικός στο Grampians Trophy λόγω κορονοϊού

Τη Δευτέρα (8/2) θα ανοίξει η αυλαία με τη συμμετοχή σπουδαίων ονομάτων όπως του Νόβακ Τζόκοβιτς, του Ντομινίκ Τιμ και του Αλεξάντερ Ζβέρεφ στους άνδρες. Όσον αφορά τις γυναίκες θα ξεκινήσουν η Ναόμι Οσάκα, η Βένους και η Σερένα Ουίλιαμς, η Ίγκα Σβιάτεκ και η Σιμόνα Χάλεπ.