Australian Open: Με Μλαντένοβιτς η Σάκκαρη

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (05/02) η κλήρωση του Australian Open στη Μελβούρνη, με την Μαρία Σάκκαρη να μαθαίνει την αντίπαλό της στον 1ο γύρο της διοργάνωσης.

Australian Open: Με Μλαντένοβιτς η Σάκκαρη

Τα νέα δεν ήταν ιδιαίτερα ευχάριστα για την κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια αφού θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει μια πολύ καλή της φίλη και μια επικίνδυνη αντίπαλος, όπως είναι η Κριστίνα Μλαντένοβιτς.

H 27χρονη Γαλλίδα, πρώην Νο10 και νυν Νο50 της παγκόσμιας κατάταξης, έχει δύο προημιτελικούς σε Grand Slam σε Παρίσι και Νέα Υόρκη ενώ είναι μια έμπειρη αντίπαλος που στην καλή της μέρα μπορεί να κερδίσει οποιαδήποτε βρεθεί απέναντί της.

Ωστόσο, η Σάκκαρη που έχει κερδίσει στο ένα και μοναδικό ραντεβού που έχουν βρεθεί αντιμέτωπες (Ρώμη 2019), δεν έχει να φοβηθεί τίποτα ειδικά από τη στιγμή που διανύει περίοδο εντυπωσιακής φόρμας.

Στο 2ο γύρο της Μελβούρνης, η 25χρονη Ελληνίδα θα συναντήσει μια εκ των Χίμπινο-Σάρμα (WC) ενώ στον 3ο διασταυρώνεται με το Νο12 του ταμπλό και δύο φορές πρωταθλήτρια της διοργάνωσης, Βικτόρια Αζαρένκα που είναι μια από τις χειρότερες διασταυρώσεις για τη Μαρία.

Η Σάκκαρη βρίσκεται στο πάνω μέρος του ταμπλό και στο quarter της υπάρχουν επίσης οι 5-Σβιτολίνα και 4-Κένιν.

Στο κάτω μέρος του ταμπλό παρατηρείται συνωστισμός μεγάλων ονομάτων με το Νο2 της διοργάνωσης, Σιμόνα Χάλεπ να διασταυρώνεται με την Ίγκα Σβίατεκ στην 16αδα και τη Σερίνα Γουίλιαμς στα προημιτελικά.

Η Αμερικανίδα που κυνηγάει το 24ο Grand Slam της καριέρας της, θα ξεκινήσει με αντίπαλο τη Λάουρα Σίγκεμουντ ενώ στον 4ο γύρο διαστυρώνεται με την πανίσχυρη Αρίνα Σαμπαλένκα, πριν το πιθανό ραντεβού με τη Χάλεπ στις "8".

Οσάκα, Μουγκουρούθα και Αντρέσκου είναι επίσης στο κάτω μέρος.

Πηγή: Tennis24