Australian Open: Με Σιμόν ο Τσιτσιπάς στον α’ γύρο και στο βάθος Ναδάλ!

Ο Ζιλ Σιμόν είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στον πρώτο γύρο του Australian Open. Στα προημιτελικά αναμένεται η κόντρα με τον Ράφαελ Ναδάλ.

Australian Open: Με Σιμόν ο Τσιτσιπάς στον α’ γύρο και στο βάθος Ναδάλ!

Με μια ημέρα καθυστέρηση, πραγματοποιήθηκε η πολυαναμενόμενη κλήρωση του πρώτου Grand Slam της σεζόν που ξεκινάει τη Δευτέρα (8/2) στη Μελβούρνη.

Ο Ράφαελ Ναδάλ που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, μπήκε στην κληρωτίδα και μένει να δούμε αν θα προλάβει να είναι απόλυτα έτοιμος για την έναρξη της σπουδαίας διοργάνωσης.

Η κλήρωση, έφερε τον Στέφανο Τσιτσιπά στο quarter του Ισπανού και η ενδεχόμενη συνάντησή τους στα προημιτελικά του Australian Open, δημιουργεί μεγάλη προσμονή.

Πρώτος αντίπαλος του Έλληνα πρωταθλητή, ο πολύπειρος Ζιλ Σιμόν ενώ στο 2ο γύρο είναι πολύ πιθανόν να έχουμε αναμέτρηση ανάμεσα στον Τσιτσιπά και τον Θανάση Κοκκινάκη που παίζει με τον Νοτιοκορεάτη Κουόν στην πρεμιέρα.

Australian Open: Με Μλαντένοβιτς η Σάκκαρη

Χουρκάτς ή Αλκαράζ είναι οι πιθανότεροι αντίπαλοι του Στέφανου στη φάση των “32”, πριν το πιθανό ραντεβού με έναν εκ των Μπερετίνι-Κατσάνοφ στον 4ο γύρο.

Όσον αφορά τον Ράφαελ Ναδάλ, ο πρωταθλητής της διοργάνωσης το 2009, θα ξεκινήσει με τον Λάσλο Τζέρε και μέχρι τον 4ο γύρο όπου διασταυρώνεται είτε με τον Φονίνι είτε με τον Ντε Μινόρ, δεν αναμένεται να συναντησει προβλήματα. Βέβαια, μένει να δούμε και πόσο επηρεασμένος είναι από τον τραυματισμό του στην πλάτη.

Στο πάνω μέρος, ο υπερπρωταθλητής της Αυστραλίας με 8 τίτλους, Νόβακ Τζόκοβιτς, θα αντιμετωπίσει τον Ζέρεμι Σαρντί στον 1ο γύρο και έναν εκ των Τιαφό/Τραβάλια στο 2ο. Όπελκα ή Φριτζ είναι η πιθανότεροι αντίπαλοι του Νόλε στη φάση των “32” ενώ στον 4ο γύρο διασταυρώνεται με τον Στάνισλας Βαβρίνκα ή τον Μίλος Ράονιτς.

Australian Open: Αρνητικά όλα τα τεστ

Στα προημιτελικά, ο Σέρβος ενδέχεται να συναντήσει τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ ενώ πιθανότερος αντίπαλος στα ημιτελικά είναι ο Ντόμινικ Τιμ.

Τα ζευγάρια των προημιτελικών

Τζόκοβιτς-Ζβέρεφ

Τιμ-Σβάρτσμαν

Μεντβέντεφ-Ρούμπλεφ

Ναδάλ-Τσιτσιπάς

Τα ντέρμπι του 1ου γύρου

Σαποβάλοφ-Σίνερ

Ντιμιτρόφ-Τσίλιτς

Μεντβέντεφ-Πόσπισιλ

Τσιτσιπάς-Σιμόν

Άντερσον-Μπερετίνι

Πηγή: www.tennis24.gr