Απολαυστική Σάκκαρη - «Καθάρισε» με ανατροπή το Νο4 του κόσμου (highlights)

Συγκλονιστική Μαρία Σάκκαρη στο τουρνουά του Άμπου Ντάμπι, με ανατροπή απέκλεισε το Νο4 του κόσμου, Σοφία Κένιν, και προκρίθηκε στα ημιτελικά.

Απολαυστική Σάκκαρη - «Καθάρισε» με ανατροπή το Νο4 του κόσμου (highlights)

Συγκλονιστική εμφάνιση από την Μαρία Σάκκαρη, η οποία προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά του Άμπου Ντάμπι, μετά τη νίκη με 2-1 επί της Σοφίας Κένιν. Η Σάκκαρη απέκλεισε την Αμερικανίδα, Νο4 του κόσμου, με ανατροπή.

Έχασε το πρώτο σετ με 6-2, πήρε με 2-6 το δεύτερο και έφτασε άνετα στην επικράτησε (0-6) στο τρίτο σετ και στη νίκη σε μια ώρα και τριάντα ένα λεπτά.

Δείτε τα highlights:

Η Σάκκαρη ολοκλήρωσε τον αγώνα κερδίζοντας δέκα σερί games μετά το 2-2 του δεύτερου σετ. Είναι χαρακτηριστικό ότι η πλευρά της Αμερικανίδας επιστράτευσε ακόμα και τον... πατέρα της, ο οποίος προσπάθησε μιλώντας να αποπροσανατολίσει την Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

Δείτε την αντίδραση της Σάκκαρη:

Με Σαμπαλένκα

Νωρίτερα, η ίδια η Σάκκαρη τα έβαλε με τον εαυτό της φωνάζοντας... «κοιμάσαι». Τελικά... ξύπνησε και έκανε αυτό που έπρεπε. Αντίπαλός της στον ημιτελικό της Τρίτης η Αρίνα Σαμπαλένκα, η οποία νίκησε Έλενα Ριμπάκινα με 2-1 σετ (6-4, 4-6, 6-3). Η Σαμπαλένκα είναι από τη Λευκορωσία και είναι στο Νο10 της Παγκόσμιας Κατάταξης. Η Σάκκαρη βρίσκεται στο Νο 22.